Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Kültür & Sanat
Print Al

Hayat Avcısı (Video - Foto)

24 Mart 2013 Pazar::

Bart Layton’un yönettiği ve Adam O’Brian, Frederic Bourdin, Carey Gibson ile Anna Ruben’in oynadığı Hayat Avcısı (The Imposter), 22 Mart 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.

Yazı Boyutu : A A A A

Hayat Avcısı (The Imposter)

Gösterim Tarihi: 22 Mart 2013
Dağıtım: Medyavizyon Film
Yönetmen: Bart Layton
Filmin Süresi: 99 dakika
Yapım: İngiltere
Tür: Biyografi, Belgesel
Oyuncular: Adam O'Brian, Frédéric Bourdin, Carey Gibson, Anna Ruben.

Yılın beklenen film festivallerinden biri olan “!F 2013”de “Oyun” bölümünde gösterime girecek “The Imposter - Hayat Avcısı” 15 Mart’ta Medyavizyon dağıtımıyla gösterime girecek.

SİNOPSİS

Gerçek hayatın içinden gelen, ilgi çekici bir gerilim olan Hayat Avcısı, gerçek suç konulu belgesel ile özgün, gizem dolu, kara film arasındaki ince çizgi üstünde gidip gelen, benzersiz bir sinema deneyimi sunuyor.

Dolambaçlı ve girift hikâye, 13 yaşındaki Teksaslı Nicholas Barclay’ın arkasında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Kaybolmasından üç buçuk yıl sonra, şaşırtıcı bir haber gelir: Memleketinden binlerce kilometre uzakta, İspanya’da bulunmuştur; kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığını, akıl almaz işkencelere maruz kaldığını iddia etmektedir. Nicholas’ın ailesi durum ne kadar tuhaf olursa olsun, geri dönmesinden büyük mutluluk duymaktadır. Ne var ki, Nicholas Teksas’a dönünce işler daha da tuhaflaşır.

Her ne kadar aile tarafından kabul görse de, Nicholas olduğunu iddia eden kişiyle ilgili şüpheler baş gösterir. Barclay ailesinin sarışın, mavi gözlü oğlu, nasıl esmer tenli ve kahverengi gözlü olmuştur? Kişiliği, hatta aksanı nasıl bu kadar değişebilmiştir? Aile bu kadar bariz farklılığı nasıl ayırt edemiyormuş gibi görünmektedir? Teksas’a dönen bu kişi Barclay ailesinin kayıp çocuğu değilse, kimin nesidir? Ve Nicholas’a gerçekten ne olmuştur?

Yönetmen Bart Layton, görüştüğü kişilerin itiraflarını, sürükleyici bir anlatımla harmanlayarak, izleyicileri dedektif koltuğuna oturtan bir film ortaya koyuyor: İzleyiciler, inanmaktan başka çaresi yokmuş gibi görünen bir aile, olayı çözmeyi kafasına koyan bir özel dedektif ve tek ganimeti kayıp kişilerin kimlikleri olan, yalnız bir hırsız arasında gidip gelen, bulanık gerçeği gün ışığına çıkarmaya davet ediliyor. Bununla birlikte, tam da Nicholas Barclay bilmecesinin bütün parçalarının bir araya geldiği sanıldığı an, beklenmedik bir şekilde her şey tepetaklak oluyor, izleyiciyi gerçekler, algı ve insanların numara yapmaya, yalan söylemeye, her şeyden önemlisi de kendilerini kandırmaya neden bu kadar meyilli olduğuna dair Hayat Avcısı’nda kendine yer bulan, bunaltıcı sorular kuyusunun daha da dibine çekiyor.

Kaynak: Yönetim Haber , Link : #

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.