Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | İnsan Kaynakları
Print Al

1 milyon kişiye fırsat kapısı

22 Kasım 2017 Çarşamba::

İŞKUR ve Google’ın, yenilikçi fikirleri ürüne dönüştürmek için başlattığı proje meyvelerini vermeye başladı. Dijital Atölye projesiyle 85 bin kişiye eğitim verildi. 6 bin 500 kişi de bu eğitimler sonucu iş buldu

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Google işbirliğiyle, dijital alanda kariyer fırsatlarını keşfetmek, işlerini büyütmek isteyen işletmelere yönelik olarak başlatılan "Dijital Atölye" projesi meyvelerini vermeye başladı. Google Türkiye Ülke Direktörü Bülent Hiçsönmez, bu eğitim kapsamında 85 bin kişiye ulaştıklarını ve 6 bin 500 kişinin de bu eğitimlerle iş bulduğunu söyledi.

BÜTÇE 10 MİLYON LİRA
"Türkiye Mobil İnternet Ekonomisi Raporu"nu açıklayan Google Türkiye Ülke Direktörü Bülent Hiçsönmez, mobil internet ekosisteminin 103 milyar liralık bir büyüklüğü olduğunu belirtti. Projeyle ilgili de bilgi veren Hiçsönmez, "10 milyon liralık bütçe ile dijital dünyada çalışmak isteyen herkesi hedefledik. Bu yıl Kayseri, Antalya, Van, Samsun, Konya, Mersin olmak üzere 6 şehre, 1 milyon kişiye gidiyoruz. Şimdiye kadar 85 bin kişiye ulaştık. 6 bin 500 kişi iş bulmada faydalı olduğunu beyan etti" dedi.

DİJİTAL ATÖLYE'DE EĞİTİMLER ÜCRETSİZ VERİLİYOR
Dijital Atölye projesi, Çalışma Bakanlığı, İŞKUR, TOBB işbirliğiyle yaşama geçirildi. Ücretsiz eğitimlerde katılımcılar dijital alanda bilgi ve becerilerini, online yeteneklerini ve motivasyonlarını geliştiriyor. Projede web sitesi kurmaktan dijital pazarlamaya, e-posta pazarlamasından web analizine kadar 23 farklı konuda ücretsiz eğitim veriliyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.