Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Turkcell'den futbola 50 milyon lira

19 Mart 2013 Salı::

Turkcell, Milli Takımlar ana sponsorluğunu 2019’a kadar yeniledi. Ana sponsorluğun bedeli 6 yıl için 50 milyon TL olacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Turkcell, Türkiye Futbol Federasyonu ile 2002'den bu yana sürdürdüğü işbirliğinin kapsamını genişleterek yeni bir döneme giriyor.

Türk futboluna 6 yıl için 50 Milyon TL’lik destek verecek olan Turkcell, imzalanan yeni sözleşme çerçevesinde futbola teknolojik yenilikler de getirecek.

TFF için hazırlanan özel içerikte, futbolseverler için “Mobil Bilet” ve “Taraftar Kulübü” gibi birçok uygulama başlayacak.

İmza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Yapmış olduğumuz bu anlaşma, Turkcell’in Federasyonumuza ve Milli Takımımıza olan güvenini göstermiş, Milli Takımımızın, Dünya Kupası yolundaki karşılaşmaları öncesinde moral kazandırmıştır. Ülkemizin iki önemli değerinin almış olduğu devam kararı; Federasyonumuza, Milli Takımlarımıza, Turkcell’e ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de şunları söyledi: "2002’den bugüne 10 yılı aşkın süre içerisinde A Milli Futbol Takımımız, ülkemize muhteşem başarılar kazandırdı. Turkcell olarak, A Milli Takımımızın yanı sıra milli takımlarımızın her kademesine destek veriyoruz. Bu anlamda önümüzdeki Haziran ayında Türkiye’de düzenlenecek U-20 Dünya Şampiyonası, hem Türk futbolunun geleceğini şekillendirmek hem de 2020 Olimpiyat adaylığımızı etkileyecek çok önemli bir organizasyon. Biz de bu şampiyonaya teknolojimizle katkı sağlayacağız. Ayrıca yeni dönemde hayata geçireceğimiz mobil bilet ve taraftar kulübü projelerimizle futbolseverlerin bir SMS ile maçlara kolayca gitmesini sağlarken, interaktif eğlence platformunda hayatlarına renk katacağız."

Kaynak: Ntvmsnbc , Link : www.ntvmsnbc.com/id/25429529/

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.