Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Yönetim Haber, TGRT FM'e konuk oluyor

27 Şubat 2013 Çarşamba::

Yönetim Haber olarak 93.1 TGRT FM'de yayın yapan ve Faruk Salt'ın sunduğu programa konuk oluyoruz.

Yazı Boyutu : A A A A

Yaklaşık bir senedir iş ve yönetim dünyasından haberlerle karşınızda olan Yönetim Haber, TGRT FM'e İletişim Dünyamız programına konuk oluyor. Genel Yayın Danışmanımız olan Mehmet Emin Öztürk, Faruk Salt'ın hazırlayıp sunduğu programda iletişim dünyamız, iş ve yönetim dünyamız hakkında değerlendirmeler bulunacak.

Geleceğimizin teminatı olan sağlıklı nesiller ancak; sağlıklı bir aile içi iletişimin sonucu yetişebileceklerdir, düşüncesiyle yola çıkan İletişim Dünyamız programı, aynı zamanda iş ve yönetim dünyasınada ağırladığı konukların anlatımlarıyla ışık tutmaktadır.

Programda Yönetim Haber olarak iletişim anlamında okuyucularımıza verdiğimiz destekler, iletişimin iş ve yönetim dünyasına yansımaları gibi konulardan bahsedilecektir.

Ayrıca Yönetim ve Strateji uzmanı olan Mehmet Emin Öztürk, İletişimin iş ve aile olarak nasıl değerlendirilebileceğinden, yaşanan iletişim problemlerinin aileye veya iş ortamına nasıl yansıdığını ve bu iletişim probleminin nasıl çözüleceğini anlatacaktır.

Türkiye'de son dönemlerde çıkartılan yasalarla büyük önem taşımaya başlayan bağımsız yönetim kurulu üyeliği, iş güvenliği gibi konularada program esnasında ışık tutulacaktır.

Faruk Salt'ın uzman konukları ile birlikte hazırlayıp canlı olarak sunduğu İletişim Dünyamız programı saat 20:00-21:00 arası TGRT FM'de.

Kaynak: Yönetim Haber , Link : www.yonetimhaber.com

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.