Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

TÜSİAD'ın yeni yönetim listesi

16 Ocak 2013 Çarşamba::

TÜSİAD'da tek başkan adayı Muharrem Yılmaz, Genel Kurul'a sunulmak üzere aday Yönetim Kurulu asil ve yedek üye listesini oluşturdu.

Yazı Boyutu : A A A A

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için aday olan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz, Genel Kurul'a sunulmak üzere aday Yönetim Kurulu asil ve yedek üye listesini oluşturdu.

TÜSİAD açıklamasına göre, yarın yapılacak olan TÜSİAD 43. Genel Kurul toplantısında, TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı üyelerinin seçimi gerçekleştirilecek.

Bu çerçevede, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için aday olan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz, Genel Kurul’a sunulmak üzere aday Yönetim Kurulu asil ve yedek üye listesini oluşturdu.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz'ın hazırladığı yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek aday listesi şöyle:

''2013–2014 TÜSİAD Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları alfabetik sıra ile, Cansen Başaran Symes, Tayfun Bayazıt, Memduh Boydak, Osman F. Boyner, Cenk Çimen, Haluk Dinçer, Esin Güral Argat, Tarkan Kadooğlu, Simone Kaslowski, Sedat Şükrü Ünlütürk, Volkan Vural, Muharrem Yılmaz.

2013–2014 TÜSİAD Yönetim Kurulu Yedek Üye Adayları alfabetik sırayla ile, Hasan Akçakayalıoğlu, Metin Akman, Ahmet Aslan, Bahadır Balkır, Erol Bilecik, Mustafa Çamlıca, Davut Doğan, Nur Ger, Murat Özyeğin, Mustafa Erhan Say, Orhan Turan, Ali İhsan Yeşilova.''

Kaynak: ntvmsnbc , Link : www.ntvmsnbc.com/id/25414436/

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.