Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Türkiye'den emlak alın

7 Ocak 2013 Pazartesi::

İngiliz Independent gazetesi, "Türkiye emlak yatırımı için çok kârlı" yorumunu yaptı.

Yazı Boyutu : A A A A

ndependent gazetesinin emlak sektöründe yıldızı parlayan ülkelerle ilgili yaptığı haberde, Türkiye'nin büyüyen ekonomisiyle ve uygun emlak fiyatlarıyla kârlı yatırım fırsatları sunduğunu yazdı.

Haberde Polonya, Türkiye ve Karadağ "yükselen yıldızlar" olarak adlandırılırken, Türkiye oturma izni olmayanlar için emlak alımında "yükselen yıldız" seçildi.


'TÜRKİYE'DE EMLAK FİYATLARI AVRUPA'YA GÖRE UCUZ'

Ülke ekonomilerinin emlak sektörüne etkilerinin anlatıldığı haberde Türkiye için, "Emlak fiyatları Avrupa'ya göre ucuz, emlak yatırımı kârlı ve yabancılar için mülk alım kuralları gevşetildi" yorumları yapıldı.

Haberde İngiltere'de konut fiyatlarının durgun olduğu ancak sterlindeki yükselişle birlikte yurtdışında yatırımın daha kârlı olabileceğine ve Euro Bölgesi'nin yabancılar için fırsat olduğuna değinildi.

İspanya'da kriz dolayısıyla konut fiyatlarının düştüğüne işaret edilen haberde, Fransa'nın düşük faiz oranlarının cezbedici olduğuna ve İtalya'daki durgunluğun fiyatları indirebileceğine değinildi.


İSTANBUL'A VURGU YAPILDI

Gazetenin haberinde özellikle İstanbul'a yer verildi. İstanbul'un ülkedeki toplam ticaretin yüzde 55'ini karşıladığına ve nüfusunun yüzde 16'sının ev sahibi olduğuna dikkat çekilerek, yatırım yapılması durumunda İstanbul'un kiralamaya yönelik büyük fırsatlar sunacağı belirtildi.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.