Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Turizmin geleceği, Antalya'da konuşulacak

30 Ekim 2012 Salı::

İlki geçen yıl yapılan Uluslararası Resort Turizm Kongresi”nin bu yılki konusu “TURİZMİN GELECEĞİ- GELECEĞİN TURİZMİ” olarak belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongreye Rusya Federal Turizm Ofisi Başkanı Alexander Radkov da katılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyada ve Türkiye’de turizm sektörünün geleceği Antalya’da tartışılacak.

İlki geçen yıl yapılan Uluslararası Resort Turizm Kongresi”nin bu yıl ana teması “TURİZMİN GELECEĞİ- GELECEĞİN TURİZMİ” olarak belirlendi.

Kongre, seyahat endüstrisinin yurtdışından ve Türkiye’den her kesiminin önde gelenlerinin katılımıyla 30 Kasım’da Lara Barut Resort’te gerçekleştirilecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne Rusya Federal Turizm Ofisi Başkanı Alexander Radkov da katılıyor.

“Geleceğin Turizmi-Turizmin Geleceği” konulu Uluslar arası Resort Turizm Kongresi’ne katılacak olan Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş de turizm finans ilişkilerini anlatacak.

Türkiye’nin turizmde bugün geldiği noktada elde ettiği deneyim ve sağladığı birikimlerin geleceğe taşınmasında oynayacağı rolün tartışılacağı kongrede Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen de iletişim alanındaki gelişmeleri anlatacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin de dünya ekonomisindeki gelişmelerin turizme yansımaları konusunda bir sunum yapacak.

Kongrede ayrıca Rixos Grubu Başkanı Fettah Tamince, GTI-Kayı Grubu Başkanı Talha Görgülü ve Corendon Yönetim kurulu Başkanı Yıldaray Karaer de birer konuşma yapacak

Uluslararası Resort Turizm Kongre’sine geçen yıl TUI CEO’su Michael Frenzel Rewe CEO’su Sören Hartmann, TUI Rusya Müdürü Chris Mottershead, Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt, Ets Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, Alman Turizm Araştırmaları Merkezi Başkanı Armin Vielhaber katılmış ve birer sunum yapmışlardı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.