Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Kıyasıya rekabet

25 Ekim 2012 Perşembe::

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlık seçimlerinde son haftaya girildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Turksail.com'un haberine göre, ilk resmi başvuruyu Ahmet Gençtürk’ün yapmasından sonra Selma Rodopman ve Serhat Belli de başvurularını tamamladı. Bu arada Belli grubu, Danışma Kurulu üyelerini de açıkladı.

Ankara’da 30 Ekim Salı günü yapılacak Türkiye Yelken Federasyonu başkanlık seçimi hazırlıklarında tüm adaylar resmi başvurularını gerçekleştirdi ve son aşamaya gelindi.

Selma Rodopman grubu kulüplerin üzerindeki ağır mali yükü azaltmak için “sponsorluk müessesesini çalıştırma” projesine yükleniyor. Bunun için de en etkili kozlarından biri olan Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi, Pazarlama İletişimi ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ile olan işbirliğini öne çıkartıyor.

Buna karşılık Serhat Belli liderliğindeki “Yelkende Değişim Rüzgarı” grubu da Türkiye'de yelken sporunun gelişimi için fikir verecek ve önerilerde bulunacak 7 kişilik “Danışma Kurulu” üyelerini açıkladı.

İş dünyasından önemli isimlerin dikkat çektiği Danışma Kurulu üyeleri şöyle:

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, UNO Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gencer, Demma Çelik Hasır A.Ş. sahibi Teoman Arsay, Tezman Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Tezman.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.