Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Doğuş'tan bir satın alma daha!

21 Ekim 2012 Pazar::

Doğuş Grubu,Go Mongo'nun yüzde 60'ını satın alarak Nusr-et, Kiva ve Armani Ristorante markaları ile kurduğu restoran zincirine bir yenisini daha katmış oldu.

Yazı Boyutu : A A A A

Doğuş Grubu'nun bir iştiraki olarak Şubat 2012’de, eğlence, yeme – içme sektöründe hizmet vermek üzere kurulan D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) portföyüne bir markayı daha ekledi.

D.ream CEO’su Levent Veziroğlu, Moğol Barbeküsü konseptinin Türkiye’deki temsilcisi Go Mongo ile yüzde 60 hisse ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını açıkladı.

“Go Mongo gibi çok değerli bir markanın bünyemize katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Misafirlerine Moğol Barbeküsü yanında Asya mutfağının seçkin yemeklerinden de tatmalarına olanak sağlayan Go Mongo; Tayland, Endonezya, Vietnam, Çin ve Hint mutfaklarının seçkin örnekleri ile zenginleştirilmiş menüsü ile sunduğu üstün lezzet kalitesi ve kurulduğu günden bugüne sürdürdüğü istikrarlı müşteri hizmet kalitesi ile D.ream oluşumunun çok değerli bir markası olacak. D.ream olarak en iyi sosyal zamanların geçirildiği mekanların altındaki imza olmak misyonumuzda, Go Mongo gibi özel bir konsept ile geniş bir müşteri segmentine hizmet verecek olmaktan da çok memnunuz” şeklinde açıklama yapan Veziroğlu, D.ream’in önümüzdeki dönemde de benzer ortaklık ve satınalmalar ile büyümesine devam edeceğini açıkladı.

Go Mongo Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uysal, bu ortaklığın enternasyonal mutfak arenasına bir Türk markasının taşınması adına önemli olduğunu, Uzak Asya ve Güney Asya mutfaklarından en iyi örneklerin artık geniş Türk ve yabancı tüketici kitlelerine sunulacağını vurguladı. siz olun!...

Go Mongo, bu ortaklık sonrasında 5 yıl içinde 12 restorana ulaşmayı hedefliyor.

Veziroğlu, daha önce 8 markayla 22 restorana ulaşacaklarını belirterek, "Bunlara 50 milyon dolar yatırım planlıyoruz. Markalarımızı yurt dışına taşıyacağız" demişti.

Üç restoranlık zincir

Avrupa ve Amerika’da büyük ilgi gören Moğol barbeküsü konseptini 2005 yılında Go Mongo Türkiye’ye getirmişti. Tüketiciye kendi seçtiği karışımı oluşturma imkanı veren konsept ilgiyle karşılanmıştı. İlk restoranını Suadiye’de açan Go Mongo, 2007 yılında önce İstinye Park ve hemen ardından da Meydan AVM’de restoran açmıştı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.