Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Tivibu'dan Kurban Bayramı hediyesi

20 Ekim 2012 Cumartesi::

TTNET'in TV platformu Tivibu, Arife günü de dahil olmak üzere bayram boyunca sürecek kampanya kapsamında Tivibu Ev ve Tivibu Web üyelerine, Maxi Plus paketinde yer alan tüm TV kanallarını ve içerikleri ücretsiz olarak izleme olanağı sunuyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Tivibu üyeleri ayrıca yine ek bir ücret ödemeden Sinema TV kanallarını da kampanya boyunca izleyebilecek. Tivibu Ev ve Tivibu Web üyeleri, 24-25-26-27-28 Ekim tarihlerinde yani arife gününden başlayarak Kurban Bayramı boyunca sürecek kampanya kapsamında, mevcut paketlerinden bağımsız olarak Maxi Plus Paketi içeriklerini ve Sinema TV kanallarını herhangi bir ek ücret ödemeden izleyebilecek.

Maxi Plus üyelik gerektiren 24 TV kanalının yanı sıra Sinema TV üyeliği gerektiren, Sinema TV Aşk, Sinema TV Aksiyon ve Sinema TV 1001 kanalları, arife günü de dahil olmak üzere 4 gün boyunca ek bir ücret ödemeden izlenebilecek. Tüm kanalların Tivibu Ev'de yayın yapan HD versiyonları da izleyicilerin deneyimine açık olacak.

Tivibu'nun üyelerine sunduğu ''bayram hediyesi''nin kapsamı bunlarla da sınırlı değil. Kırmızı Halı klasörü haricinde, ''Seç İzle'' başlığı altında bulunan ve Maxi Plus üyelerine özel sunulan 300'e yakın film, bayram tatilini film izleyerek geçirmek isteyen Tivibu üyelerine sunulacak. Ayrıca tüm dünyada milyonlarca izleyicisi olan ''Fringe'', ''Vampire Diaries'', ''Person of Interest'', ''Rizzoli & Isles'' ve ''Supernatural'' gibi dizilerin de bulunduğu 500'ün üzerinde dizi bayram boyunca tüm Tivibu üyelerinin seyrine açık olacak.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.