Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

1500 konutun yarısı ön taleple alıcı buldu

25 Eylül 2012 Salı::

Durgun seyreden gayrimenkul piyasası yeni projelerin satışa çıkmasıyla canlandı. Resmi satışa dün başlanan Bahçetepe İstanbul projesindeki konutların yarısı ön satışla sahiplerini buldu

Yazı Boyutu : A A A A

Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi, Emlak Konut GYO ile gerçekleştirdiği Bahçetepe İstanbul’u satışa sundu. Başakşehir’de inşa edilecek olan proje için düzenlenen basın toplantısına, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Mahmut Asmalı katıldı.

Bahçetepe İstanbul projesi hakkında bilgi veren Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Yapımına bu ay başlanacak olan Bahçetepe İstanbul’da daire teslimleri 2014’ün ilk yarısından itibaren gerçekleşecek. 16 blokta 1.476 konutun yer aldığı proje ön talep döneminde yoğun ilgi gördü” dedi.

1+1’den 5+1’e geniş daire seçeneği sunan Bahçetepe İstanbul’da konutların büyüklüğünün 62 ile 247 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Uyan, “Bahçetepe İstanbul, Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşuyor. Bahçetepe Kuleler’de yalnızca 1+1 ve 2+1 daireler olacak. Aile Bağları bölümünde ise 2+1 Plus, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yanı sıra yine 5+1 deluxe daireler de bulunacak. Sınırlı sayıda yapılacak olan deluxe dairelerde Türk hamamı ve sauna bulunuyor” diye konuştu.

Doğal kumsal tasarlandı
1.476 konutun 700’ünün satıldığını söyleyen Uyan, “Kendine ait bir hayat kurmak isteyen fakat ailesinden uzaklaşmak istemeyen gençler ve yeni evliler için 1+1’lerimiz de ideal” dedi.
Bahçetepe İstanbul’un sosyal alanlarıyla da iddialı olduğunu dile getiren Ercan Uyan, “Projede kapalı otopark, spor alanları, mini futbol sahası, kapalı yüzme havuzları, tematik unsurlarla dizayn edilmiş özel peyzaj alanı, büyük su göletleri ve gölet kıyısında bulunan doğal kumsal alanı ile gök teras, tematik su gösterileri, şelale, açık hava sineması ve kafeler bulunacak” diye konuştu.
Bahçetepe İstanbul’un merkezi konumuyla da öne çıktığını ifade ede Ercan Uyan, “Proje 9 ihtisas hastanesinin bulunduğu Avrupa’nın en büyük Sağlık Kenti’nin yanı başına kuruluyor. Bahçetepe İstanbul, Fatih Sultan Mehmet
Köprüsü’ne 20, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje, bölgedeki önemli alışveriş merkezlerine ise ortalama 5 dakika uzaklıkta yer alıyor’’ dedi.

40 metrekarelik bahçe hediye
Bahçetepe İstanbul’un şehrin içinde doğayla baş başa bir yaşam sunacağını belirten Uyan, şunları söyledi:
“Aile Bağları bölümünden 2+1 Plus, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 deluxe daire alanlara projenin yanı başında bulunan yaklaşık 127 bin metrekarelik komşu parselden ortalama 40 metrekare büyüklüğünde hobi bahçesi kullanım hakkı verilecek. Her bir daireye verilecek hobi bahçelerinin büyüklüğü ortalama 40 metrekare olacak.”
Konut sahiplerinin kullanımına sunulan özel hobi bahçelerinin her birinin separatörlerle çevrili olacağını ifade eden Uyan, “Bahçelerin her birinin içerisinde özel olarak tasarlanmış masif ahşap bahçe kulübeleri bulunacak. Özel hobi bahçelerinde meyve veya sebze yetiştirmek isteyenler zirai ilaç kullanmadan yalnızca organik tarım yapabilecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.