Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Ekranı bu savaşlar doldurdu

11 Ekim 2012 Perşembe::

Yaz döneminin getirdiği durgunluğunu yeniden hızlandırmak için firmaların düzenledikleri yeni reklam kampanyalarının, yazılı basında da geniş yer aldığı tespit edildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı son araştırma, Eylül ayında gazete ve dergi sayfalarında yayınlanan kampanya ilanlarının geçtiğimiz yıllara göre yaklaşık % 2,5 arttığını ortaya çıkarırken inşaat, perakende ve teknoloji market ilanlarının öne çıktığı da belirlendi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ve derginin tek tek incelendiği Interpress araştırmasında, geçtiğimiz ay yazılı basında inşaat sektörünün toplam 2.360 adet ilan ile bu alanda ilk sırada yer aldığı tespit edildi. Dumankaya, Sinpaş ve Suryapı başta olmak üzere ulusal ve yerel olarak faaliyet gösteren 150’den fazla yapı ve inşaat firmasının reklamlarının yazılı basında toplam 552.489 st/cm ilanının çıktığı belirlendi. Perakende sektöründe yer alan markalar, Eylül ayında yazılı basında toplam 1.280 adet ilan yayınlarken, Tansaş, BİM ve A 101’in önde olduğu ilanların 323.762 st/cm olduğu görüldü. Geçen ay üçüncü sırada teknoloji marketleri yer alırken, Vatan, BİMEKS ve Teknosa’nın ağırlıklı olduğu 667 adet ilanın sayfalarda 336.191 st/cm yer aldığı hesaplandı.

Kaynak: Gerçek Gündem , Link : http://www.gercekgundem.com/?p=493549

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.