Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Türk Telekom'da Tahsin Yılmaz dönemi resmen başladı!

10 Ekim 2012 Çarşamba::

TTNET Genel Müdürlüğü'nde bir çok başarılı projenin altına imza atan Tahsin Yılmaz, aynı başarıyı şimdi TÜRK TEKELEKOM çatısı altında yakalamak istiyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Gökhan Bozkurt'un görevden uzaklaştırılmasıyla birlikte, Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne atanan Tahsin Yılmaz, iki aylık bir çalışmanın ardından, yeni ekibini kurarak, yola koyuldu.

Türk Telekom'a yıllarını veren üst düzey yöneticilerle, iki ay boyunca toplantı üzerine toplantı yapan Tahsin Yılmaz'ın ilk hedefi kimseyi kırmadan kendi çalışma arkadaşlarını belirlemekti.

9 Ekim'de son bir toplantı daha gerçekleştirdi Yılmaz... Ve birlikte yol arkadaşlığı yapmak istediği yöneticileri bu toplantıda açıkladı.

Türk Telekom Finans Başkanlığı koltuğu bir süreden beri boştu. Bu koltuk artık Murat Kırkgöz'e emanet.

2009 yılından bu yana Strateji ve İş Geliştirme Başkanı olarak Türk Telekom'da çalışan Ramazan Demir'in koltuğuna, bugünden itibaren Gökhan Kayalıbay oturacak. Ramazan Demir Türk Telekom bünyesinde başka bir görev yapacak.

Tahsin Yılmaz'ın Genel Müdürlük koltuğuna oturmasıyla birlikte, 1988 yılından bu güne kadar Türk Telekom'la bütünleşen Satış Başkanı Celalettin Dinçer istifa etti. Dinçer'in yerine Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz atandı.

2005 yılında bu yana Türk Telekom'un Hukuk Başkanı ve Şirket Sekreteri görevlerini yürüten Mehmet Kömürcü de, Celalettin Dinçer gibi, görevlerinden istifa etti. Kömürcü'nün yerine Can esen Operasyonel Hukuk Hizmetleri Direktörü olarak getirildi. Can Esen'in de Türk Telekom'daki geçmişi 2005'e uzanıyor.

Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Tahsin Yılmaz'ın Genel Müdürlük koltuğuna oturmasıyla birlikte istifa kararı aldı. Tahsin Yılmaz, Demircan'ın koltuğunu Mehmet Ali Akarca ile doldurdu.

Türk Telekom'daki bu köklü değişimin ardından, Tahsin Yılmaz dönemi de resmen başlamış oldu. Türk Telekom'dan ayrılanlara tek tek teşekkür eden Yılmaz, gidenlerin yerine gelenlere de "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.