Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Demirdöküm`den Azerbaycan atağı

5 Ekim 2012 Cuma::

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Azerbaycan’da Elti Mühendislik showroomunu açtı

Yazı Boyutu : A A A A

Kurumsal kimlik ve yeniden yapılanma çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm, Türkiye’deki yetkili satıcılarının yenilenen yüzlerinin açılışlarının yanında yurt dışında da showroom açılışlarına devam ediyor. Azerbaycan’da geçen yıl açılışı yapılan Elti Mühendislik showroomunun ikincisi 27 Eylül Perşembe günü yapılan bir törenle Azerbaycan halkına tanıtıldı.

Elti Mühendislik yaklaşık 70 satış noktasına sahip bir toptancı bayi rolünde. Ayrıca kendi bünyesindeki servis ve call center hizmeti ile de müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor. Elti Mühendislik’in satış noktalarına yönelik verdiği ürün eğitimlerinde de DemirDöküm ürünlerinin teknolojik üstünlükleri ve tüketicilere sağladığı faydalar üzerinde duruluyor.

Türkiye’de sektördeki öncü ve lider konumunu yurt dışı pazarlara da yansıtmak hedefiyle hareket eden DemirDöküm, komşu – dost - kardeş ülke Azerbaycan’a kombiyi ilk getiren marka olma ayrıcalığını taşıyor. Son teknoloji ürünü olan kombi modellerinin yanı sıra klima, şofben, termosifon ve radyatör gibi pek çok farklı ürün de Azeri tüketicilerin beğenisine sunuluyor. DemirDöküm’ ün yeni ihracat modelinin başarı ile uygulandığı Azerbaycan’da Demir Club sisteminin uygulanması için de çalışmalar hızla devam ediyor.

Elti Mühendislik showroom açılışında konuşan Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph M. Grosser, kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, DemirDöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarınınsa bu değişimin görünen yüzü olduğunu sözlerine ekledi. DemirDöküm’ün 58 yıldır gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirten Grosser, “son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Değişen logomuz ve baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, DemirDöküm’ün değişimi kucaklayan ve dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır.” dedi.
Ayrıca, “DemirDöküm markası çatısı altında, tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, Azeri halkına da hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor.”

1954 yılında kurulan, Türkiye’de ilk defa döküm radyatör, kazan, soba, kat kaloriferi, şofben, panel radyatör ve kombi üretimini gerçekleştiren, Türk tüketicisini ısıtma sektöründeki birçok cihaz, sistem ve hizmetle tanıştıran DemirDöküm “ısı konforu” ile özdeşleşmiş bir markadır. DemirDöküm, kuruluşundan bu yana Türk sanayisinin gelişmesine katkılarda bulunmuş, birçok yeni yatırımı hayata geçirmiş, tüketicisine üstün teknoloji sunmuş, sektördeki kaliteyi her geçen gün yükseltmiştir.

Türkiye’de kombi, panel radyatör ve şofben pazarında lider konumdaki DemirDöküm, müşterilerine mühendislik alt yapısı kuvvetli ve yaygın bayi teşkilatı ile hem ürün satışı hem de anahtar teslim sistem sunumu konularında hizmet vermektedir. Ayrıca, güçlü servis teşkilatı ile de müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, satış sonrası hizmetlerini hızlı bir şekilde karşılamaktadır.

Isıtmadan su ısıtmaya, klimadan güneş enerjisine, radyatörden merkezi sistemlere uzanan çok geniş bir yelpazede hem yurt içi hem de yurt dışında hizmet veren DemirDöküm, geniş ürün yelpazesi ile Çin’den Şili’ye uzanan bir coğrafyada 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Vaillant Group’un bir üyesi olan DemirDöküm, ihracat performansını sürekli geliştiren ve bu gücünü en iyi şekilde kullanılan şirketlerden biridir. DemirDöküm Bozüyük Tesisleri, Vaillant Group’un 19 fabrikası içinde 2. en büyük ve tek çatı altında en fazla ürün çeşitliliği ile üretim yapan fabrikasıdır.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.