Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

AirTies'e yeni CEO

25 Eylül 2012 Salı::

Kablosuz ağ ve dijital TV teknolojilerinde yurtdışındaki büyümesini emin adımlarla sürdüren AirTies, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak Philippe Alcaras'ı atadığını açıkladı.

Yazı Boyutu : A A A A

Dijital medya alanında kapsamlı bir deneyime sahip olan üst düzey yönetici Alcaras'ın atanması ile AirTies dijital TV ve ev ağ alanında önde gelen oyunculardan biri olmak üzere geliştirdiği büyüme stratejisinin bir sonraki aşamasını uygulamaya koyabilecek. Bu aşamada, AirTies'ın gelişmiş teknolojisinden ve AirTies'ın her geçen gün büyüyen Avrupa bölgesindeki en yaygın operatör müşterilerinin verilerinden yararlanılacak.



Alcaras 20 yıllık deneyime sahip ve Thomson, Nagra ve Philips gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik pozisyonunda bulunmuştur. Uzun yıllar CEO'luk görevini başarıyla yürüten AirTies Kurucusu Bülent Çelebi ise yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanı olarak AirTies'ın yönetiminde yer almaya devam ederek sahip olduğu vizyon ve tecrübeyle, iş geliştirme ve teknoloji geliştirme konularında katkıda bulunmaya devam edecek.



Bülent Çelebi "Internet, yayıncılık ve geniş bant endüstrisinde tüm dinamikleri değiştirerek devrim yaratıyor. Birden fazla odaya ve birçok ekrana kablosuz HD video aktarımını mümkün kılan bir dönüşüm sağlıyor. Bu gelişimi AirTies gibi hızlı hareket edebilen, yenilikçi bir oyuncu için büyük fırsat olarak görüyoruz. Kurucu ekibini sağlam temellerle inşa ettiği AirTies'ın bu endüstride lider olma tutkusuna ortak olacak, şirkete yol açabilecek tecrübeli bir yöneticiyi bu ekibin bir parçası yapmaya karar verdik. Tecrübeleriyle dikkat çeken ve sektörün önde gelen yöneticilerinden biri olan Philippe Alcaras'ın AirTies CEO'su olarak ekibimize katılmasından mutluluk duyuyoruz" dedi.



Philippe Alcaras ise AirTies'ın benzerlerinden sıyrılan ödüllü teknolojisi ve güçlü vizyonu ile lider operatörlerin tercihi olduğunu belirterek bu büyük takımın bir parçası olarak şirketin büyümesine ve sektörde güçlü bir oyuncu olmasına katkı sağlayabilecek olmanın büyük bir fırsat olduğunu belirtti. AirTies'daki görevi öncesine Philips "Home Network" bölümü CEO'su olarak 1 milyar dolar büyüklüğünde bir departmanı yöneten Alcaras, daha öncesinde Nagra France'da CEO ve Thomson Digital TV STB firmasında genel müdürlük pozisyonlarını üstlenmişti. Philippe genel yönetim konusunda 20 yılı aşkın deneyimi ve dijital medya endüstrisi ile ilgili derin bilgileri ve güçlü ilişkilerini de beraberinde getiriyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.