Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Vodafone ''Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası'' aldı

14 Eylül 2012 Cuma::

Vodafone Türkiye, cinsiyet eşitliği konusunda kurum içi gerçekleştirdiği çalışmalar ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER)'in ''Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası''nı almaya hak kazandı.

Yazı Boyutu : A A A A

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin sürdürülebilir sosyal gelişimi için çalışan Vodafone Türkiye'ye, bu sürecin en önemli yapı taşlarından biri olan cinsiyet eşitliği konusunda kurum içi gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla, KAGİDER tarafından ''Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası'' verildi.

KAGİDER ve Dünya Bankası işbirliğiyle, kurumlarda fırsat eşitliği kültürünü yerleştirecek bir teşvik mekanizması oluşturmak hedefiyle hayata geçirilen Fırsat Eşitliği Modeli kapsamında, Vodafone da, cinsiyet eşitliği prensibi doğrultusunda şekillendirdiği iş süreçlerinin ve kadınların ekonomiye aktif katılımına yönelik dış paydaşlarıyla yürüttüğü projeleriyle sertifika almaya hak kazandı.

Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci, ticari ve sosyal sorumluluk alanında yaptıkları yatırımlarda yol haritalarını daima ''fırsat eşitliği'' anlayışı temelinde belirlediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

''Vodafone Türkiye olarak her alanda bireylerin sosyal ve ekonomik hayatın olanaklarından eşit fırsatlarla faydalanabildiği bir toplumun inşasına katkı sağlamak için çalışıyor, kaynaklarımızı ve bilgi birikimimizi bu yolda kullanıyoruz. Bugün dünya çapında kadınlar iş gücüne ve üretim süreçlerine artan oranlarda dahil oldukça, toplumlarda ne kadar büyük bir dönüştürücü etkiye sahip olduklarını hep birlikte görüyoruz. Biz de mobil iletişim alanındaki global bilgi birikimimiz ve daha eşitlikçi bir ekonomi ve toplumun tesisini hedefleyerek hayata geçirdiğimiz Teknolojide Kadın Hareketi gibi girişimlerimizle, kadınlarımızın gücüne güç katmak için çalışıyoruz. Çünkü onlara sunulan fırsatların, aslında dünyamızın sürdürülebilir gelişimine, refahına ve zenginliğine sunulan fırsatlar olduğuna inanıyoruz.

Bu çabalarımızın en temel ayağını oluşturan, kurum içi fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmalarımız ile Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası'nı almış olmanın anlamı bizler için çok büyük, çünkü aslında bugün burada şirketimizin farklılıkları kucaklayan, çok kültürlülükten beslenen kurumsal vizyonu ödüllendiriliyor.''

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.