Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Med Menkul Değerler'in SPK Yetki Belgesi satışa çıkıyor

14 Eylül 2012 Cuma::

Med Menkul Değerler AŞ'ye ait Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Alım Satım Aracılığı Yetki Belgesi 18 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Sermaye piyasalarında faaliyet gösteren, yönetim ve denetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından devralınan Med Menkul Değerler AŞ'ye ait Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Alım Satım Aracılığı Yetki Belgesi 18 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Satışa ilişkin yapılan açıklamaya göre, TMSF tarafından devralınan Med Menkul Değerler, Sermaye Piyasası Kurulu Alım Satım Aracılığı Yetki Belgesini kapalı zarf usulü ile teklif alma ve açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Şirket tarafından 18 Eylül'de satışa çıkarılacak belgeye son teklif verme tarihi 17 Eylül olarak belirlendi.

Açıklamada, ihaleye katılmak isteyenlerin, kapalı zarfla, tekliflerini 17 Eylül saat 17.00'ye kadar Satış Komisyonunun adresine teslim etmesi gerektiği, ihalenin açık artırma bölümünün ise 18 Eylül saat 11.00'de aynı adreste yapılacağı kaydedildi.

İhaleye, açık artırmaya kapalı zarfla verilen en yüksek üç teklif ile devam edilecek olup, açık artırma aşamasında en yüksek teklifi veren iki teklif sahibi ile pazarlık aşamasına geçilecek.

Pazarlık aşamasının 19 Eylül saat 11.00'de yapılacağı duyurulan açıklamada, ihaleye katılmak için yatırımcılardan 200 bin lira teminat alınacağı, alınması zorunlu olan ihaleye ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı ihale şartnamesinin 250 lira bedelle Satış Komisyonundan alınabileceği de bildirildi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.