Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İstanbul Finans Zirvesi 24-25 Eylül'de düzenlenecek

13 Eylül 2012 Perşembe::

IFS'ye dünyanın önde gelen finans uzmanları, borsa, aracı kurum ve banka yöneticileri katılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İstanbul Finans Zirvesi'ne (IFS), İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohamed Ali Al Madani'nin de aralarında olduğu, dünyanın önde gelen finans uzmanları, borsa, aracı kurum ve banka yöneticileri katılacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un Küresel Finans Merkezleri arasında yer alması hedefiyle yola çıkan, İstanbul Finans Zirvesi'nin üçüncüsü 24-25 Eylül 2012 tarihlerinde düzenleniyor.

Açılışını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yapmasının beklendiği İstanbul Finans Zirvesi Türk ve yabancı finans ve iş dünyasının önemli isimlerini İstanbul'da ağırlayacak.

Zirvenin uluslararası katılımcıları arasında, İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohamed Ali Al Madani'nin yanı sıra; Avrupa Parlamentosu İlerici Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Johannes Swobada, ABD IFC Başkan Yardımcısı Dimitris Tsidsigaros, NASDAQ OMX Grubu Başkan Yardımcısı Sandy Meyer Frucher, Reason Foundation Ekonomik Araştırmalar Direktörü M. Antony Randuzzo, Lübnan Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Muhammed Baasiri, Abu Dabi Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Rasheed Al-Baloushi, HSBC Bankası CEO'su Brian Robertson da bulunuyor.

İstanbul Finans Zirvesi'nin bu yılki programında konu başlıklarının bazıları ise ''Finansal Kriz ve Avrupa'nın Toplumsal Dokusu'', ''Para Politikası ve Finansal İstikrar'', ''Likidite Alternatifleri'', ''Finansal İstikrar Üzerine'', ''Sermaye Piyasaları'', ''Ortak Karlarıyla Kamu Yönetimi- MTR'ın Verimli Döngüsü'', ''Yatırım Besin Zinciri'', ''Finansal Kriz&Reel Ekonomi, Türkiye Deneyimi'', ''Bölgesel Kalkınma Finansmanı'', ''Bankacılar Forumu'', ''Enerji ve Çevre'', ''Petrol ve Gaz Sektörünün Geleceği'' sıralanıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.