Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İşte kaçak elektrik kullanan o 'Ballı rezidans'

5 Eylül 2012 Çarşamba::

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in adını vermeden açıkladığı 'Ballı rezians'ı patronlardunyasi.com buldu...

Yazı Boyutu : A A A A

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul’da çok sayıda otel ve rezidansın elektrik faturalarını mesken tarifesi üzerinden ödediğini, devletin binlerce lira zarara uğratıldığını söyledi.

Konuyu TBMM gündemine taşıyan Tekin, “Şehit evinin elektriğinin kesildiği bu ortamda görülüyor ki çok sayıda otel ve rezidans, konut üzerine elektrik faturası ödüyor. Garibanın, yoksulun elektrik faturasının takibi yapılıyor da, rezidans ve otellerin takibinin yapılmaması çok ilginç” dedi.

İstanbul’da tarife dışı elektrik kullanıldığ ihbarı üzerine harekete geçen Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), 802 daire, 28 mağazadan oluşan 54 katlı iki kuleli bir rezidansın, 498 yerin abonelik işlemlerinin konut tarifesi üzerinden yapıldığını ortaya çıkardı ve abonelerine tarifeler arasında oluşan farkların fatura edildiğini, bu faturaların ödenmesi ve aboneliklerinin güncellenmesi gerektiğini, aksi halde elektriğin kesileceğini bildirdi.

O BALLI REZİDANS ANTHİLL ÇIKTI

Gürsel Tekin'ın adını vermeden eleştirdiği ballı rezidans Mehmet Okay'ın patronu olduğu Antyapı'nın yaptığı Bomonti'deki Anthill olduğu ortaya çıktı. Patronlardunyasi.com'un edindiği bilgilere göre bir ihbarı değerlendiren BEDAŞ yetkilileri Ramazan Bayramı öncesi Anthill'e gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonunda BEDAŞ, 498 ticari meskenin elektriğini daha düşük tarife olan mesken tarifesinden gösterildiğini tespit etti.

Yapılan inceleme sonunda 498 ticari meskene yüksek oranlarda cezalar kesildi. Ticari kuruluşlara 15 gün içinde tarifelerini ticari olarak değiştirmeleri için zaman verildi. Tarifelerini değiştirmeyen işletmelerin elektriğinin kesileceği söylenildi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.