Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Torunlar GYO hızla büyüyor

2 Eylül 2012 Pazar::

2012 yılının ilk altı ayında kira gelirlerini yüzde 17.6 oranında arttırarak 97 milyon TL kar açıklayan Torunlar GYO, en yüksek kira gelirine sahip şirket oldu.

Yazı Boyutu : A A A A

29 Ağustos saat 10.00’da Four Seasons Hotel ‘de gerçekleştirilen basın toplantısına Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Torunlar GYO Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç katıldı. Toplantıda 2012 yılı ilk altı ayına ilişkin finansal sonuçlar ve gelecek dönem beklentileri hakkında bilgi verildi.

Toplantının açılışında faaliyette olan ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun yaptığı konuşmasında: “Mecidiyeköy-Maslak hattında Ali Sami Yen arazisi ve Torun Tower projeleri, kentin Avrupa’ya açılan kapısı olan Basın Ekspres yolu ve Tem Kavşak noktasında ise Mall of İstanbul projesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gözbebeğimiz boğaz hattında ise ihalesini 355 milyon TL ile aldığımız eski rakı fabrikasının olduğu Paşabahçe arazisi projemiz bulunuyor. Torunlar GYO olarak kentin marka değerine hizmet edecek sembol projelere odaklanmış durumdayız. İstanbul dışında Bursa’da Korupark Teras Evler projemizde satışlarımız devam ediyor. Sigara fabrikasını restore ederek oluşturduğumuz Bulvar Samsun projesi, bir cadde AVM’si ve bu proje bizi sosyal sorumluluk bakımından onure eden bir iş. Yine İstanbul’da Anadolu Yakası’nda Maltepe’de bir konut projemiz var. Yıl sonu gibi o projeye de başlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Toplantının devamında finansal verilerle ilgili bilgi veren Torunlar GYO Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç 2012 yılında karlılıklarını arttırmaya devam edeceklerini söyledi. Kazanç: “105 milyon TK kira gelirine ek olarak yıl sonunda teslim edeceğimiz Korupark Teras Evlerinin kesin satış gelirlerinin de etkisiyle yıl sonunda 200 milyon TL kar elde etmeyi hedefliyoruz. Paşabahçe arazisi ve Ali Sami Yen projesinin portföye eklenmesi ile portföy değerimizin de 5 milyar TL seviyesine ulaşmasını bekliyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.