Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İstanbul Finans Merkezi İhalesi 31 Ağustos'ta

29 Ağustos 2012 Çarşamba::

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 1. oturumu 31 Ağustos Cuma günü yapılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne ilişkin ihale kapsamında üst yapı ve altyapı imalatları, eğitim tesisleri imalatları, yol ve çevre düzenleme işleri ile birlikte 1500 ve 3 bin kişilik dini tesisler, yönetim bloku, sağlık merkezi, itfaiye bloku, karakol bloku ve bağlantı köprüsünün inşa edilerek ilgili kurumlara teslim edilmesi şartı arandığı hatırlatıldı.

Ancak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin birinci öncelikli imalatları olan podyum, genel altyapı ve yollar imalatların yapılmasının sağlanması ve diğer mülkiyet sahiplerinin de kendi arsaları üzerinde proje üretebileceği bir aşamaya getirilebilmesi ve projenin 2016 sonu itibariyle bitirilmesi hedeflendiği dile getirilen açıklamada, sosyal donatı alanları ile bağlantı köprüsünün ihale kapsamından çıkartılarak projenin başlamasının teminedilmesinden sonra yapılmasının uygun olacağı görüşünün ağırlık kazandığı kaydedildi.

Açıklamada, oluşan yeni şartlar kapsamında, ''İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'' ihalesi 1. oturumunun 31 Ağustos Cuma günü Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.