Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Paşabahçe`den Güneydoğu`ya şube

17 Ağustos 2012 Cuma::

Dünyanın lider cam üreticilerinden Şişecam’a bağlı Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki 36. mağazası Doğu ve Güneydoğu Anadolu`nun en büyük alışveriş merkezi Gaziantep Sanko Park’ta açıldı.

Yazı Boyutu : A A A A

500 metrekarelik alana kurulu olan mağazada; ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleri altında 3500 farklı ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı ihtisas mağazacılık zincirine bir yenisini daha ekledi. Güneydoğu Bölgesi’ndeki ilk Paşabahçe Mağazası, Doğu ve Güneydoğu Anadolu`nun en büyük alışveriş merkezi Gaziantep Sanko Park’ta hizmete açıldı. Paşabahçe’nin Türkiye genelindeki 36. mağazası olan Sanko Park, Yaşam ve Butik konseptleri altında seçkin ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.

‘Yaşam’ konseptli ürün grubunda cam, porselen, seramik, ahşap gibi farklı malzemelerden üretilmiş fonksiyonel sofra ve mutfak eşyalarıyla birlikte birçok dekoratif ürün bulunuyor. ‘Butik’ konseptinde ise kültür mirasımızdan izler taşıyan, geleneksel Türk el sanatlarının özel örneklerinin yer aldığı sınırlı üretim koleksiyon ürünleri, geleneksel camlar ve sanat işi ürünler yer alıyor.

500 metrekarelik satış alanına sahip olan yeni mağaza ile Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı ihtisas mağazacılık zincirine; müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacağı Sanko Park mağazasıyla yeni bir halka eklemiş oluyor. Sanko Park Mağazası, Paşabahçe Mağazaları’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde açtığı ilk mağaza olması sebebiyle ayrı bir önem taşıyor.

Yaklaşık 3500 değişik ürünün satışa sunulacağı Paşabahçe Sanko Park Mağazası, her gün 10:00 ila 22:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.