Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İşte bu haftaki atamalar!

14 Ağustos 2012 Salı::

İş dünyasında bu hafta yaşanan atamalar şöyle;

Yazı Boyutu : A A A A

VODAFONE'DE ATAMA

Frank Krause, Vodafone Türkiye Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.
Justug-Liebig Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitiren Krause, 1995'te Vodafone'a katıldı. Son üç yıldır Vodafone Macaristan'da Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Krause, Vodafone Almanya'da Finansal Kontrol Direktörü, Arcor Almanya'da Finansal Kontrol Bölüm Başkanı, Vodafone D2 Almanya'da Planlama ve Raporlama Bölüm Başkanı ve Mannesmann Mobilfunk'da Finansal Kontrolör olarak çalıştı.

UNILEVER'DE DEĞİŞİM

Unilever Türkiye Ev ve Kişisel Bakım Kategorilerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı'na Şükrü Dinçer atandı. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde tamamlayan Dinçer, Unilever'de Algida Planlama Müdürü, Max'te Cornetto ve Magnum'un Marka Müdürü ve Algida Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Dinçer, 2010'dan beri Unilever Global COO - Harish Manwani'yle Singapur'da Unilever Global Pazar Yönetim Kurulu'nda çalışmalarını sürdürüyordu.

DANONE'DE TERFİ

Burçin Şengün, Danone Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne atandı. Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden mezun olan Şengün, Osmanlı Bankası'nda Performans Danışmanı, Sabancı Holding'de Yönetici Aday Programı Yöneticisi olarak çalıştı. 2003'ten beri Danone bünyesinde önce Hayat Su İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüten Şengün, 2008'den beri İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyordu.

MOVENPICK'E YENİ MÜDÜR

Mövenpick Hotel Istanbul'un Yiyecek ve İçecek Müdürü Bahadır Günday oldu. İş hayatına Şamdan Restoran'da barmen olarak başlayan Günday, ABD Florida'da bulunan Royal Caribbean International Miami Cruise şirketine geçti. Barmen, sommelier, garson, şef garson ve otel yöneticisi pozisyonlarında çalışan Günday, Swissotel Grand Efes İzmir'de Restoran Müdürü, sonrasında Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

M. CONNEXION'A TAZE KAN

Tasarım merkezi Material ConneXion İstanbul'un yönetimine 2006'dan beri şirkette Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak çalışan Paolo Cancellato atandı. Universita Cattolica del Sacro Cuore di Milano'da Ekonomi, İşletme, Ticari Hukuk ve Uluslararası Pazarlar alanlarında eğitim alan Cancellato, bundan böyle deneyimlerini İstanbul'da paylaşacak.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.