Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Amacımız sadece rulman satmak değil

14 Ağustos 2012 Salı::

Doğa Rulman Genel Müdürü Erol Vurgun, “Amacımız sadece rulman satmak değil; aynı zamanda firmamızın kalifiye elemanları ile müşterilerimize bir nevi mühendislik hizmeti verip, uzun süreli, istikrarlı bir işbirliği yapmaktır” dedi.

Yazı Boyutu : A A A A

Rulman sektöründe 12. yılını dolduran Doğa Rulman dünyadaki birçok rulman üreticisi firmanın Türkiye distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapıyor. 2000 yılından bu yana, müşterilerine İstanbul Karaköy mağazasından hizmet veren firma, 2011 yılının sonu itibari ile İstanbul Anadolu Yakası`nda açılan Dudullu Merkez Binası`ndan da hizmet vermeye başladı. Yeni mağaza, İmes Sanayi Sitesi B Kapısı karşısında, Natoyolu üzerinde bulunuyor.

Teknolojinin her geçen gün yenilendiği ve biraz daha geliştiğinin farkında olan Doğa Rulman da, sırtını bu gelişen teknolojiye dayayarak, kendisini her gün biraz daha geliştiriyor.

“İstikrarlı altyapımızla sizlere en iyi şekilde hizmet sunabilmek ve sorunlarınıza çözüm üretebilmek için, her gün bir öncekinden daha çok çalışmaktayız” diyen Doğa Rulman Genel Müdürü Erol Vurgun, “Amacımız sadece rulman satmak değil; aynı zamanda firmamızın kalifiye elemanları ile müşterilerimize bir nevi mühendislik hizmeti verip; dün olduğu gibi bu gün de yardımcı olmaya çalışmaktır” diyor.

Yeni pazarlama yollarının yanı sıra klasik yöntemlerden olan "birebir ziyaretler" ile de ürünlerini tanıtmaya ve satış paylarını artırmaya çalıştıklarını söyleyen Vurgun, “Dünyadaki birçok rulman üreticisi markanın Türkiye ve Orta Asya distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapan firmamızın amacı sadece ürün satmak, piyasa tabiri ile "günü kurtarmak" değil; uzun süreli, istikrarlı bir işbirliği yapmaktır” dedi.

“HIZLI VE KALİTELİ HİZMET VERMENİN HEYECANINI YAŞIYORUZ”

Erol Vurgun sözlerine şöyle devam etti: “Sektörün öne çıkan firmalarından biri olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamamız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinçle stoklarımızı her geçen gün daha da genişletmekteyiz. Temellerimizin atıldığı İstanbul Karaköy mağazamızdan sonra, Anadolu Yakası`nda yeni açılan Dudullu mağazamızdan da sizlere hızlı ve kaliteli hizmet vermenin heyecanını en az ilk günkü kadar yaşıyoruz. Bilindiği üzere, teknoloji her geçen gün yenilenmekte ve biraz daha gelişmektedir. Biz de, sırtımızı bu gelişen teknolojiye dayayarak, kendimizi her gün biraz daha geliştirmekteyiz. İstikrarlı altyapımızla sizlere en iyi şekilde hizmet sunabilmek ve sorunlarınıza çözüm üretebilmek için, her gün bir öncekinden daha çok çalışmaktayız.”

Rulmanın çok geniş içeriğe sahip olan bir malzeme olduğunu, ayrıca yatırım maliyetlerinin de çok yüksek seviyelerde seyrettiğine dikkat çeken Erol Vurgun, bütün bunların yanı sıra yatırımların geri dönüşünün oldukça uzun vadede olmasından ötürü rulmana yatırım yapabilecek girişimcinin pek bulunmadığını vurguluyor.

“ÜRETİMİ BİRKAÇ TÜR ÜZERİNDEN YÜRÜTMEK DAHA SAĞLIKLI”
Erol Vurgun, Türkiye`deki yerli üretim konusunda ise şunları dile getiriyor:
"Bugüne kadar birkaç girişimci bu işe kalkıştı. Üretimlerine hala belli başlı türler üzerinden devam etmekteler. Rulman çok dallı ve türlü bir sektör olduğu için, üretimi birkaç tür üzerinden yürütmek daha sağlıklı ve verimli olur. Dünyadaki en büyük üreticilerin de izlediği politika budur."

Doğa Rulman ürün portföyünde, linear kızak ve arabalar, vidalı miller ve somunlar, linear yataklamalar, linear hareket rulmanları, hassas çelik miller, otomasyon modüller, yataklı ve bombeli rulmanlar, iğne masuralı kam rulmanları, çelik burçlar, kafesler, mafsallar, masaüstü transfer bilyaları, tek yönlü rulmanlar ve birçok spesyel rulman bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.