Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Genç işadamları kalekollar için seferber oldu

11 Ağustos 2012 Cumartesi::

Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı Değer, Kalekol Projesi kapsamında Karakolların fiziki ve lojistik yapısının değiştirilmesi konusunda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Yazı Boyutu : A A A A

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, dernek olarak terör saldırısına maruz kalan Güneydoğu Anadolu'daki sınır karakollarının yenilenmesi hedefleyen Kalekol Projesi'nin biran önce hayata geçirilmesi için personel, iş makinesi ve inşaat malzemesi desteğine hazır olduklarını bildirdi.

ŞEHİT SAYILARI DERİNDEN SARSTI

Değer, yaptığı yazılı açıklamada, terör saldırılarında artan şehit sayısının kendilerini derinden sarstığını ifade etti. Değer, Güneydoğu Anadolu'da bazı sınır karakollarının fiziki yapılarının terörle mücadelede yeterli olmamasının can kayıplarını arttırdığını kaydetti.

KALEKOL PROJESİ İÇİN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ

Gerek terörün neden olduğu güvenlik sorunu, gerekse de kaynak sorunu nedeniyle az sayıdaki karakolun, daha güvenli yapılar olan "Kalekollara dönüştürüldüğünün" altını çizen Değer, şunları kaydetti:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın askerlerimizi daha güvenli karakollara kavuşturma amacıyla başlattığı çalışma son derece yerinde ancak ağır ilerleyen bir çalışma. Dernek olarak, projeye varımızla-yoğumuzla desteğe hazırız. Kalekol Projesi de her şeyimizle destek sağlayacağımız bir proje. Kalekol yapımı için personel, iş makinesi ve inşaat malzemesi desteği sağlayacağız. Bölgedeki tüm karakolların yenilenmesi için tüm üyelerimizle birlikte seferberlik ilan edeceğiz. Karakolların fiziki ve lojistik yapısının değiştirilmesi konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız, devletimizin emrindeyiz."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.