Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Gedikli: Türkiye bir cazibe merkezi

11 Ağustos 2012 Cumartesi::

BloombergHT'ye konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, yatırımcıların farklı sektörlere olan ilgisini değerlendirdi

Yazı Boyutu : A A A A

BloombergHT TV Araştırma Müdürü ve bloomberght.com Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye'nin turizm, finans, enerji, gıda ve tarım sektörlerine olan talebin arttığını söyledi.

Yakın zamanda Ortadoğu'dan önemli bir sermaye girişi beklediklerini söyleyen Gedikli, bazı projelerin şimdiden başladığını söyledi. "Örneğin Karadeniz'de bazı Dubai firmaları 5 yıldızlı otel projelerini bitirdiler. Yine yayla turizmine yönelik projeler geliştirilmekte" dedi.

Ayrıca enerji sektörüne yoğun ilgi olduğunu belirten Gedikli, "Türkiye'nin cazibe merkezi haline geldiğini gördük" diyerek yatırımcıların Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Yine tarım sektörüne olan ilgiye dikkat çeken Gedikli, özellikle Türkiye'de yatırım yapmak isteyenler olduğunu ve Urfa'da bazı projelerin şimdiden başladığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, bu sektörlere olan ilgi ve talepten dolayı Türkiye'ye yatırımların devam edeceğini belirterek, bu yatırımların Ortadoğu'dan gelebileceği sinyallerini verdi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.