Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

On Yedi Ülkenin Taşımacılığı Ona Emanet

7 Ağustos 2012 Salı::

Dünyanın en büyük lojistik şirketinde atama heyecanı yaşanıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

2009 yılından bu yana Deutsche Post (DP) dhl'in kara taşımacılığı ünitesi olan dhl Freight'in Türkiye ve Ortadoğu Bölge Direktörlüğü görevini başarıyla yürüten Selçuk Boztepe, 1 Temmuz 2012 tarihinden itibaren, sorumlu olduğu bölge genişletilerek, Güney Doğu Avrupa ve Ortadoğu Bölge Direktörü olarak yeni görevine başladı.

Boztepe, Güney Doğu Avrupa ülkeleri (Türkiye, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Yunanistan, Sırbistan, Hırvatistan) ile Ortadoğu ülkeleri (Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Lübnan, Suriye, Yemen, Umman, Bahreyn, Ürdün) olmak üzere 17 ülkeyi İstanbul'dan yönetecek.

1998 yılında dhl'de satış yöneticisi olarak işe başlayan Boztepe, başarılı çalışmaları ve inisiyatifleri ile iş dünyasında adından söz ettirdi.

Boztepe, 2000 yılında Dhl Express'in Avrupa ve Gelişen Pazarlar (EMEA) Bölgesinde "En İyi Satış Yöneticisi" ödülünü kazandı. İş Geliştirme, Satış Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Yönetimi alanlarında sahip olduğu diğer yetkinliklerle 2003-2004 yıllarında dhl'in Avrupa'daki entegrasyon projelerinde Proje Yöneticiliği görevini üstlenen Boztepe, Satış Ekipleri Entegrasyonu, Ciro Yönetimi ve Avrupa Satış Programı gibi projeleri başarıyla gerçekleştirdi. 2004 yılında dhl'in Türkiye'deki uluslararası kara taşımacılığı faaliyetlerini başlatma sorumluluğunu üstlenen Boztepe, önce İş Geliştirme ve Satış Direktörü (2005–2006), daha sonra Genel Müdür (2007–2008) pozisyonlarında, ekibiyle birlikte oluşturduğu operasyonel ve ticari altyapıyı kullanarak dhl Freight'in Türkiye'deki pazar payını bugünkü seviyelere çıkardı.

2011 yılında Maine Üniversitesi'nin "Executive MBA" programını tamamlayan, dhl Freight'in Türkiye'deki kuruluşunu ekibi ile birlikte gerçekleştiren ve sonrasında Ortadoğu operasyonlarını başlatan Boztepe, 2009 yılında Türkiye ve Ortadoğu Bölge Direktörlüğü görevine ve 1 Temmuz 2012'den itibaren de Güney Doğu Avrupa ve Ortadoğu Bölge Direktörlüğü görevine getirildi.

dhl'in başarıları ile gurur duyduğunu belirten Boztepe, yeni görevinin getirdiği heyecanı şu sözlerle anlattı:

"Deutsche Post dhl taşımacılık ve lojistik sektörünün global olarak önde gelen ve kurumsal sorumluluk konusunda en anlamlı inisiyatiflerini alan şirketi. Bunu da "GoGreen", "GoHelp" ve "GoTeach" gibi sosyal sorumluluk programları ile faaliyette olduğu tüm coğrafyalarda yaşadığımız dünyaya ve insanlarına katkıda bulunarak gerçekleştiriyor. Bu nedenle her dhl çalışanı gibi ben de şirketimizle övünç duyuyorum ve yine her dhl çalışanı gibi tüm müşterilerimizin, çalışanlarımızın, iş paydaşlarımızın ve faaliyet gösterdiğimiz ülke insanlarının hayatlarına anlam katmak ve değer yaratmak için mücadeleye devam edeceğim."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.