Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Ağaoğlu yerinden kalkmadan şantiyeleri turluyor!

4 Ağustos 2012 Cumartesi::

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, helikopterine binmeden şantiyeleri turlamanın yolunu buldu

Yazı Boyutu : A A A A

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketi Ağaoğlu, ileri teknoloji kullanımıyla inşaat süreçlerindeki kaliteyi ve sürati arttıracak uygulamaları hayata geçirerek sektörde bir ilke daha imza atıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun ofisine kurulan ve tamamı Ağaoğlu IT Departmanı tarafından geliştirilen video sistemi ile tüm şantiye süreçleri rahatlıkla izlenebiliyor. Dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan sistem sayesinde aynı anda birden fazla şantiye birçok farklı açıdan HD görüntü kalitesiyle rahatlıkla takip edilebiliyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ”Teknoloji kullanımına çok önem veriyoruz ve bu anlamda hem zamandan tasarruf etmemizi hem de kalitemizi daha yukarıya taşıyan teknolojilere yatırım yaparak farklılaşmayı sürdürüyoruz. Aynı anda takip etmemiz gereken birçok şantiyemiz var ve her birine uğrayarak kaliteyi kontrol etmek çok ciddi zaman istiyor. Şirketimizin IT Departmanı bu anlamda işimizi çok kolaylaştıran bir çalışmaya imza attı. Arkadaşlarımızın gerçekleştirdiği bu teknoloji sayesinde artık ofisimde oturduğum yerden bir işçinin demiri nasıl büktüğünü bile rahatlıkla görebiliyorum. Böylelikle aynı anda birden fazla şantiyedeki süreçleri rahatlıkla takip edebiliyorum. Bu sistem yeni projeler geliştirme anlamında ciddi bir zaman avantajı sağlıyor” dedi.

İleri teknoloji kullanımı anlamında ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Ağaoğlu IT Departmanı Müdürü Emin Sert, kurduğumuz video sistemiyle Ali Ağaoğlu’nun tek bir tuşla ekranda tüm şantiyelerini arzu ettiği mesafeden canlı olarak izleyebildiğini ifade etti. Sert, “Tamamı dokunmatik ekranlardan oluşan video sistemi çoğunluğu hareketli olmak üzere otuzun üzerinde HD kameradan görüntü alıyor. 36X’e kadar yüksek focus özellikli ve digital zoom’lu kameralarla şantiyelerdeki çalışmalar en ince detayına kadar rahatlıkla görüntülenebiliyor ve bu sayede iş süreçleri kolaylıkla takip edilebiliyor.”dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.