Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İz Tower ve İz Park'a metro ilgisi

3 Ağustos 2012 Cuma::

EgeYapı Group tarafından Kartal’da inşa edilen konut projesi İz Tower ile ofis projesi İz Park, Kadıköy – Kartal Metro Hattı’nın bu ay içinde gerçekleşecek açılışı nedeniyle yoğun ilgi görüyor.

Yazı Boyutu : A A A A

EgeYapı Group tarafından Kartal’da yükselen İz Tower ve İz Park projeleri, bu ay içinde hizmete girecek Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na yakınlığı ile yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Adliye Sarayı’na da yakın bir mesafede bulunan projelerle ilgili olarak EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “İnşasını büyük ölçüde tamamladığımız ve yalnızca ince işçiliği üzerine çalıştığımız İz Tower’ı yılbaşı itibariyle teslim ediyoruz. Farklı ofis ihtiyaçlarına cevap verecek İz Park’ta ise inşaat, tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Yaklaşık 5 bin 200 metrekare arazi üzerine inşa edilen İz Tower, 21 kat, 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. İz Tower’da 60 ve 65 m2 olmak üzere iki tip 1+1’in yanı sıra 96-98 m2’den oluşan iki tip 2+1 ve 108 m2’lik dubleks loft daireler bulunuyor. İz Tower’da sadece yüzde 1 ön ödeme yaparak yüzde 34’lük peşinatı faizsiz teslim tarihine ötelemek mümkün, geriye kalan yüzde 64’lük kısım için ise aylık 1.250 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

640 METREKAREYE KADAR FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ

Kartal’da 15 katlı iki ofis kulesinin yanı sıra farklı ofis ihtiyaçları için tasarlanmış 2 ve 5 katlı bloklar ile şirketler için birbirinden farklı çalışma ortamları oluşturan İz Park’ta 44,5 m2’den 640 m2’ye kadar farklılık gösteren ofisler, 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.