Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Pakpen 226. sıraya yerleşti

25 Temmuz 2012 Çarşamba::

Yapı sektörünün en büyük kuruluşlarından biri olan Pakpen Şirketler Grubu, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında, 2011 verilerine göre 226. sırada yer aldı.

Yazı Boyutu : A A A A

Yapı sektörünün en büyük kuruluşlarından biri olan Pakpen Şirketler Grubu, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında, 2011 verilerine göre 226. sırada yer aldı. Pakpen, 2015 yılına kadar yılda ortalama yüzde 40 büyüyerek, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları sıralamasında üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Yapı sektöründe pencereden bahçe aksesuarına, dış cepheden kapıya, borudan yalıtım ürünlerine kadar bir bina için gerekli olan A’dan Z’ye tüm enstrümanları üreten tek firma olan Pakpen Şirketler Grubu, Türkiye’nin en büyük 226. sanayi kuruluşu oldu. Pakpen Şirketler Grubu, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 2011 yılında 2010 yılına oranla üretimden satışlarını %37 oranında artırarak, 12 basamak yükseldi.

Konya`dan dünyaya açılan Pakpen’in Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesindeki yükselişinden büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Pakpen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, “2015 yılına kadar yılda ortalama yüzde 40 büyüyerek, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesindeki tırmanışımıza devam edeceğiz” dedi.

İhracatla büyümeyi hedefliyor

Pakpen Şirketler Grubu’nun Konya Organize Sanayi Bölgesi’nin en büyük sanayi kuruluşu olduğunu vurgulayan Tuza, “Grup şirketlerimizden Pakpen Dış Ticaret aracılığıyla başta Avrupa ve komşu ülkeler olmak üzere 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. 2012 yılı ihracata ağırlık vereceğimiz bir yıl oldu. Bu kapsamda yurtdışında çok sayıda fuara katıldık ve katılmaya devam edeceğiz. Ortadoğu, Afrika, Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri gibi pazarlarda daha da büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.