Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İstanbul`un Çılgın Projesi`ne talip

19 Temmuz 2012 Perşembe::

2011 yılı başında üretimine başladığı damper pazarında, kısa sürede yalnızca yurtiçinde değil, yurtdışı pazarda da yer edinmeyi başaran EMK Damper, “İstanbul’un Çılgın Projesi” için hazırlanıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye’de ilk kez bir damper markasına “Boğa Gibi Güçlü Damper” sloganı ile TV reklamı yapan Emek Group, kampanya ile birlikte yerli üretim olarak ürünlerine büyük ilgi olduğunu belirtiyor.

İstanbul’un gerekli AR-GE çalışmaları yapıldığı takdirde açıklanan tüm çılgın projelere hazır olacağını belirten Emek Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uslu, projelerin yoğunlukla inşaat ve yapı sektörüne iş imkânı sağlayacağını öngörerek gerekli alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini ve projenin hafriyatına talip olduklarını kaydetti.

“Sadece kanal projesi için 2 milyar m³ hafriyat alınması gerekecek”

Uslu, “Sadece kanal projesinin gerçekleşmesi için 2 milyar m³ hafriyat alınması gerekecektir. 1 aracın ortalama 20 m³ taşıdığını varsayarsak, bu 1 aracın 100.000.000 sefer yapması demektir. Bu hafriyat kaldırma işleminin gerçekleşmesi için binlerce araç gerekli olacaktır. Örneğin 5000 araçla bu projenin gerçekleşeceğini varsayarsak, bu beher aracın 20.000 sefer yapması demektir. Ayrıca, bilim adamları tarafından yer altı suları ve değerlerinin zarara uğramaması adına yapılacak alt yapı çalışmaları, proje alanlarındaki inşaat çalışmaları da hafriyat ihtiyacının artmasına neden olacaktır" diyerek, Emek Group’un bu projede yer almaya ve büyük oyuncu olmaya hazır olduğunu açıkladı.

“Bu tür büyük ve uzun süreli projelerde kullanılacak teçhizatın teknolojik yapısının üstün olması gerekiyor”


Bu tür büyük ve uzun süreli projelerde kullanılacak teçhizatın teknolojik yapısının üstün olması gerektiğine değinen Osman Uslu, damperlerin, maksimum ağırlıkta yük taşıyabilmesi için, kendi ağırlığının hafif olması ve hafif olduğu kadar da dayanıklı olması gerektiğinin altını çiziyor. EMK Damper olarak tüm bu özellikleri barındıran son teknoloji ürünlerini Türk hafriyat sektörüne sunduklarını, örneğin, şasi kesimleri için piyasadaki bütün üreticilerde plazma kesme teknolojisi kullanılırken, ürünlerinde olası çentik etkisine bağlı şasi çatlamalarını önlemek lazer kesim teknolojisini kullandıklarını belirtiyor. Damperlerin üretimi esnasında gerekli kalite proseslerinin ( ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) uygulanmakta olduğunu da ekliyor.

EMK Damperler, Silivri`deki dev fabrikada üretiliyor!

İstanbul Silivri’deki 30 bin m2 kapalı, 1500 m2 açık stok alanına sahip olan fabrikada üretilen EMK Damperler, Yine Silivri E5 Karayolu üzerinde yer alan 3500 m2’lik devasa show-room’da sergileniyor.

Türkiye’nin köklü şirketlerinden, otomotiv, treyler, telekomünikasyon ve enerji gibi farklı sektörlerde yatırımı olan Emek Group bünyesinde yer alan EMK markası, aynı zamanda Avrupa’nın önemli damper ve treyler markalarına da üretim yapıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.