Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

SAMET Türkiye`yi temsil edecek

19 Temmuz 2012 Perşembe::

Amerika`nın en prestijli mobilya aksesuar ve yan sanayii fuarında Türkiye`yi temsil edecek.

Yazı Boyutu : A A A A

"Mobilyaya hayat verir" mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini kullanıcılara sunan Türkiye`nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Türk tasarım ve kalite anlayışını dünyadaki prestijli platformlarda temsil etmeye devam ediyor. 1973`ten bu yana faaliyet gösteren ve Türkiye`deki kalite anlayışını dünyanın birçok yerine ulaştıran sektörünün lider markası SAMET, tek Türk katılımcı olarak, Atlanta`da 22-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Ahşap İşleri Makine ve Mobilya Tedarik Fuarı`na katılmaya hazırlanıyor.

Çekmece, menteşe, sürme kapak, mobilya aydınlatma, mobilya bağlantı ve kalkar kapak sistemlerini ürünleriyle dikkat çeken ve dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, en saygın sektörel fuarlardan biri olan Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri ve Mobilya Tedarik Fuarı`na katılacak. Amerika`nın Atlanta eyaletinde Georgia Dünya Kongre Merkezi`nde düzenlenecek fuarda, katılımcılar SAMET`in ürün gamındaki yenilikçi ürünleri görme ve sipariş etme imkanı bulacak.

İki yılda bir düzenlenen ve geniş katılımın olduğu fuara marangozların yanı sıra mobilya, plastik, kapı - pencere, katı yüzey imalatçı ve yapı malzemeleri tedarikçilerinin katılması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.