Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Türkbükü'nde büyük kazık!

4 Temmuz 2012 Çarşamba::

Uyanık mekan sahipleri bir bardak limonatayı 27 TL'ye, midye dolmayı ise 5 katı fiyatına satıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Sosyetik isimlerin tercihi olan Bodrum Türkbükü, cep yakıyor. Tatil için Türkbükü'nü seçenlerin ağzı pahalılıktan yana yanıyor.



Bir ayran lahmacun ve bir ayranın 50 TL olduğu Türkbükü'ndeki mekan sahipleri, işi iyice abarttı. Bu pahalılktan şikayetçi olanlar arasında ise sosyetik güzel Manolya Onur ve oyuncu Irmak Ünal da bulunuyor. Çünkü Türkbükü'nde bir mağazada 400 TL'ye satışa sunulan bir elbisenin aynısı Yalıkavak pazarında 50 TL'ye satılıyor.



KİMSE KALMADI...



Kazıklama oyunu bununla da kalmıyor; sosyetik mekanda oje sürdürmenin bedeli ise 20 TL... Bir ojenin 1lira olduğu düşünülürse, kolay yoldan para kazanmanın sonucu da ortaya çıkıyor. Türkbükü'ndeki pahalılık sadece giyimle de kalmıyor. Bir midye dolma, dışarıdaki restoranlarda 1 TL'ye müşterilere sunulurken, Türkbükü'nde 5 TL'ye satılması, konukları isyan ettiriyor. Öte yandan geçen yıla oranla Bodrum'daki turist sayısının düşmesinin nedeni olarak da pahalılık gösteriliyor. Türkbükü'nde herşeyin 10 katı fiyatına satılması ilçedeki küçük esnafı da rahatsız ediyor.



PAZARA TALİM



Sosyetik Manolya Onur ve nişanlısı Can Bozok da Türkbükü'ndeki pahalılıktan şikayetçi. Dudak uçuklatan bir servete sahip olan Onur, "Bir ayran ve bir pide 50 TL'ye satılıyor. Karşısında ünlü gören mekan sahipleri fiyatı katlıyor. Bundan böyle pazardan alışveriş yapıyorum" dedi.



ENAYİ DEĞİLİM



Türkbükü'nde tatil yapan Irmak Ünal da pahalılıktan şikayetçi. Bir bardak limonataya 27 TL istendiğini söyleyen güzel oyuncu isyan etti: "2 damla limon, 1dilim kivi, 2 yaprak nane ile yapılmış buzlu içeceğe 27 lira verilir mi? artık benim eğlence içeceğim limonlu soda. Hem ucuz hem güvenli. Paramın olması enayi yerine konulup kazıklanacağım anlamına gelmez. Bunun gelir farkıyla alakası yok. Dünyanın neresinde olursa olsun bu kadar pahalı olması saçmalık."

Anahtar Kelimeler: türkbükü, kazık, limonata, ,

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.