Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Liderlik
Print Al

BAYRAK OLDUN MİLLETİNE ÜMMETE

6 Mart 2022 Pazar::

BERATIN ELİNDE GİRESİN CENNETE-Bir kahraman gazeteci daha sonsuzluğa göçtü. İhlas Medya Ankara Temsilcisi ve Türkiye Gazetesi yazarı can kardeşim, aziz dostum BATUHAN YAŞAR Ankara’da, 5 Mart Cumartesi akşamı uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede fani hayata veda etti.

Yazı Boyutu : A A A A

Sevdiklerine kavuştu. O’nu, en verimli çağında, ahirete uğurlamanın mahzunluğunu yaşıyoruz. Merhum kardeşimizi, 6 Mart 2022 Pazar günü (3 Şaban’ı Şerif 1443) mübarek üç aylarda, ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Bağlum’dan, çok sevdiği Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin yanına uğurluyoruz.

1 Haziran 1970 Yılında Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde doğan Batuhan Yaşar, yüksek öğretimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye Gazetesinde başladı. 1994 yılına kadar muhabirlik yaptı. Daha sonra 1998 yıllına kadar University of Westminster’de dil ve ekonomi eğitimi aldı. Aynı yıllarda TGRT Haber ve Türkiye Gazetesi’nin Londra muhabiri olarak görev yaptı. 1998’de tekrar Ankara’ya döndü ve TGRT Haber'de diplomasi ve savunma muhabiri olarak çalıştı. 2000 yılında TGRT Haber Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yıldan itibaren Neler Oluyor programını hazırlayıp sunmaya başladı. 2007 Yılında İHA Ankara Temsilciliği, 2011 yılında da TGRT Haber Ankara Temsilciliği görevlerine getirildi. Yaşar, 2018’den bu yana da İhlas Medya Ankara Temsilciliği görevini yapıyordu.

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında stüdyodan yaptığı yayında “Öleceksek bugün ölelim” diyerek halkı darbeye karşı direnmeye çağıran kahraman bir gazeteci olan merhum Batuhan Yaşar, meslek hayatı boyunca bir çok ödüle layık görüldü. Oldukça samimi ve mütevazi bir kişiliğe sahipti. Ankara’nın çok sevilen ve güvenilen gazetecilerindendi. Kıymetli kardeşim Batuhan’ı, Washington’da da defalarca misafir etme ve yakından tanıma şerefine eriştim. Çeyrek asrı aşan dostluğumuzda O’nun çok çalışkan ve üretken bir gazeteci olduğu kadar, ihlaslı bir mümin; vatanına ve insanlığa hizmet aşkıyla dolu muhteşem bir gönül insanı olduğuna da yakinen şahidim.

Kısacık ömründe, tarihe geçecek hizmetlerde bulundu. Çok güzel hatıralar bıraktı. Ne mutlu hayatı da mematı da O’nunki gibi güzel ve herkese “iyi örnek” olanlara…Hep sevgiyle hatırlanacaklara… Cenabı Hak gani gani rahmet eylesin. Başta kıymetli babası Sami Yaşar Ağabeyime, bütün “YAŞAR AİLESİNE”, İhlas camiasına, sevenlerine ve gazeteci dostlara en kalbi taziyelerimi sunarım. Lütfen dualarınızı ve okumalarınızı başta merhum Batuhan kardeşime, aziz şehidlerimize ve ahirete irtihal etmiş bütün yakınlarımıza göndermenizi rica ederim. Hepimizin başı sağolsun.🤲🌹🤲 Şiir:
Ey sevgili Batuhan! Ayrılığın mahzun etti bizleri/Tesellimiz sevenlerinin hayır duası ve sözleri/Hizmet dolu ömründe sevindirdin milletini-ümmeti/Yüce Rabbim ihsan etsin cennet nimetlerini! 🌹🤲🤲

Kaynak: Hasan Mesut Hazar , Link : #

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.