Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Tüm dünya Filistin için ayakta

16 Mayıs 2018 Çarşamba::

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararının ardından sonra tepki gösteren Filistinliler barışçıl gösterilerde bulundu. Bu gösteriler sırasında İsrail devleti tam anlamıyla Filistinlilere yönelik katliam uyguladı. İsrail tarafından yapılan saldırılarda şehit sayısı 62'ye yükseldi.

Yazı Boyutu : A A A A

Gazze'deki 12 bin yaralı için acil durum ilan edildi. Dünyanın dört bir yanında İsrail'in Gazze'deki soykırımına lanet yağdı. Şehitlerini uğurlayan Filistinliler dün Nekbe için bir kez daha sokaklara çıktı. Türkiye başta olmak üzerer dünyanın birçok yerinde de insanlar İsrail'in uyguladığı katliama büyük tepki göstererek meydanlara yürüdü. İşte o görüntüler.

BİNLERCE VATANDAŞ TAKSİM'E AKIN ETTİ

Taksim'de çok sayıda sivil toplum kuruluşunun üyeleri ve vatandaşların katıldığı, "İşgale Karşı Ses Ver" eylemiyle ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması protesto ediliyor.

254
Tüm dünya Filistin için ayakta
Tüm dünya Filistin için ayakta
ÇORUM HÜRRİYET MEYDANI

Çorum Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı tarafından Hürriyet Meydanı'nda düzenlenen "İsrail'i Tel'in Mitingi"ne katılanlar, ellerinde Filistin ve Türk bayraklarıyla sloganlar atarak, Filistin'deki saldırılar nedeniyle ABD ve İsrail'e tepki gösterdi


354
Tüm dünya Filistin için ayakta
Tüm dünya Filistin için ayakta
LONDRA'DA BÜYÜK KALABALIK

İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamı, İngiltere'nin başkenti Londra'da protesto edildi. Katılımcılar eylemde "Gazze'deki şiddete son verin", "Filistin özgür olacak", "Katliamlarına son ver İsrail" ve "İsrail bir terör devletidir" diye slogan attı. Ayrıca Filistin bayrakları ile "Katliamları ve öldürmeleri durdurun", "Hadi Gazze için ayağa kalkın", "Kuşatmaya son verin" ve "Özgür Filistin" yazılı pankart ve dövizler taşıdılar.

454
Tüm dünya Filistin için ayakta
Tüm dünya Filistin için ayakta
LEVENT'TE BÜYÜK TEPKİ

ABD'nin Kudüs'te büyükelçilik açmasının ardından çıkan olaylarda Filistinlilerin İsrail askerleri tarafından öldürülmesine yönelik protestolar devam ediyor.

554
Tüm dünya Filistin için ayakta
Tüm dünya Filistin için ayakta
ESENYURT'TA YÜZLER KİŞİ TOPLANDI

Esenyurt'ta toplanan yüzlerce kişi ellerinde taşıdıkları Filistin ve Türk bayrakları ile israil'in Gazze'de yaptığı katliamı protesto etti. Vatandaşların yoğun katılımıyla yapılan protesto drone ile havadan görüntülendi.

654
Tüm dünya Filistin için ayakta
Tüm dünya Filistin için ayakta
İSVEÇ/STOCKHOLM

İsveç'in başkenti Stockholm'de, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamı protesto edildi. Segel Torg Meydanı'nda toplanan çok sayıda gösterici, ABD ve İsrail karşıtı sloganlar atarak "Büyük Dönüş Yürüyüşü"ne katılan Filistinliler ile dayanışma mesajları verdi.

754
Tüm dünya Filistin için ayakta
Tüm dünya Filistin için ayakta
AMSTERDAM'DAN BÜYÜK TEPKİ

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, "Büyük Dönüş Yürüyüşü"ne destek yürüyüşünde İsrail'in kuruluşu olan Nekbe'nin 70. yılı protesto edildi. Amsterdam Boykot, Tecrit, Yaptırımlar (BDS) Hareketi'nce organize edilen ve farklı vakıfların destek verdiği yürüyüş için çok sayıda kişi Dam Meydanı'nda toplandı. Yaklaşık bir saat süren yürüyüş, ABD'nin Amsterdam Konsolosluğu önünde son buldu

İngiltere'nin başkenti Londra'da, Başbakanlık ofisi "10 Numara"nın bulunduğu Downing Street yakınında, Filistin'e destek gösterisi düzenledi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.