Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

e-Devlet soy sorgulama!

10 Şubat 2018 Cumartesi::

e-Devlet soy sorgulama! Nüfus ve Vatandaşlık İşleri ile soyağacı sorgulama nasıl yapılır? e- Devlet ile soyağacı sorgulama nasıl yapılır? Perşembe öğle saatlerinde sosyal medyada yayılan e-Devlet ile soyağacı sorgulama konusu milyonlarca vatandaşın ilgisini çekti.

Yazı Boyutu : A A A A

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri ile soyağacı sorgulama nasıl yapılır? sorusunun yanıtını arayan vatandaşların gösterdiği büyük ilgi e-Devlet'in kilitlenmesine neden oldu. e-Devlet giriş sistemi ile 2 gün hizmete açılan alt üst soy ağacı bilgisi sorgulama sayfasına milyonlarca kişi akın ediyordu fakat yaşanan yoğunluk nedeniyle sisteme erişim kapanmıştı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden yoğunlukla ilgili açıklama geldi. İşte soy sorgulama konusundaki son gelişmeler...

SOYAĞACI ÇILGINLIĞINDA SON DAKİKA!

Yüz binlerce vatandaşın soyağacı sorgulamak için sıraya girdiği e-Devlet sitesinde büyük yoğunluk yaşanıyor. Cuma sabaha karşı 02:00 ile 04:00 saatleri aralığında e-Devlet sistemi tarihinin en yoğun saatlerinden birini yaşadı. 200 bin vatandaş bu saatler arasında alt-üst soy bilgisinin çıktısını aldı. Toplamda ise 310 bin sorgulama çıktısı alındı. Alt üst soy ağacı bilgisi edinem sayfasına ne zaman giriş yapılacak? sorusunun yanıtları haberimizde...

NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ GÜNER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner; yaptığı açıklamada "Vatandaş biraz daha sabretsin, günlük kota açacağız." açıklamasında bulundu. "Toplamda 310 bin sorgulama çıktısı verildi. Böyle bir kapasitenin yürütülmesi imkânsız. Kapasite tespit çalışmaları yapılıyor. Soy sorgulama için günlük belirli bir kota açacağız. 'Bugün bu kadar' diyerek ertesi güne aktaracağız."

e-Devlet'e T.C kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yapan vatandaşlar, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama kısmından soyağacı sorgulama işlemlerini yapabilecekler fakat sistem vatandaşları hali hazırda "Kurum sistemlerinde yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet sunulamamaktadır." yazısıyla karşılıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.