Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

İnovalig 2016 ödülleri sahiplerini buldu

11 Aralık 2016 Pazar::

TİM Başkanı Büyükekşi, Cumhurbaşkanı’na milli hücumbotun maketini ve kilogram ihracat bedeli 675 bin dolar olan Türk yapımı göz lensinin örneğini hediye etti.

Yazı Boyutu : A A A A

5. Türkiye İnovasyon Haftası'nın son gününde İnovalig Ödül Töreni de gerçekleştirildi. Ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden alan Türkiye İnovalig 2016 şampiyonları şöyle: "İnovasyon stratejisi kategorisi birincisi CMS Jant ve Makina Sanayi, inovasyon organizasyonu ve kültürü kategorisi birincisi Ford Otomotiv, inovasyon döngüsü kategorisi birincisi Genomize Bilişim ve Biyoteknoloji AŞ, inovasyon kaynakları kategorisi birincisi Temsa Global Sanayi ve Ticaret A.Ş., inovasyon sonuçları kategorisi birincisi VSY Biyoteknoloji ve İlaç Sanayi A.Ş." Ar-Ge liderliği özel ödülünü Arçelik adına Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, süreç inovasyonu özel ödülünü Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, müşteri odaklı çözümler özel ödülünü Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu, girişimcilik özel ödülünü TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, teknoloji geliştirme özel ödülünü Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, uluslararası başarı özel ödülünü THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı aldı.

Türkiye 16 basamak yükseldi
Ekonomi Bakanı Zeybekci "Türkiye'nin cari açık problemi ve bütçe açığı problemi yoktur. Türkiye'nin dış ticaret açığı problemi de yoktur. Türkiye'nin tek bir problemi inovasyondur" dedi. Etkinliğe ev sahipliği yapan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Yapılan çalışmalar sonucunda Küresel İnovasyon Endeksi sıralamasında Türkiye 16 basamak yükselerek bu yıl 42. oldu" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.