Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Şirket Kültürü
Print Al

Bimeks İftar Sofrasında

2 Temmuz 2016 Cumartesi::

Teknoloji tedarikçisi Bimeks bu yıl 26'ncısını gerçekleştirdiği geleneksel iftarında iş ortaklarını ve çalışanlarını bir araya getirdi. Yaklaşık 900 kişinin katıldığı iftar yemeğinin bu yıl ki sloganı "Bu Ramazan Yine Bi Arada Olalım"dı.


Yazı Boyutu : A A A A

Haliç Kongre Merkezi'nin muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleştirilen davete, Bimeks'in iş ve çözüm ortakları, tedarikçiler ve yerli ve yabancı teknoloji şirketlerinin temsilcileri ile medya mensupları katıldı. Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, "Ramazanda iş yaptığımız kişiler, sevdiklerimiz ve dostlarımızla birlikte iftar yapmak kadar güzel bir şey yok. Bu şekilde Ramazan ayının maneviyatına varmaya çalışıyoruz. Çalışanlarımız ve bizimle iş yapan firmalarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Şimdiden bütün herkesin bayramını tebrik ederim" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından önemli bir duyuru da yapan Murat Akgiray, Körfez bölgesinden sağlanacak 75 milyon dolar tutarında bir sendikasyon için de görüşmelerin yapıldığını belirterek, "Bu güzel haberi de misafirlerimizle bayram öncesinde paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

75 MİLYON DOLARLIK SENDİKASYON

Dün Bimeks tarafından yapılan yazılı açıklamada ise "Şirketimiz Yönetim Kurulu, GCC (Körfez) Ülkeleri’nden bankaların katılımıyla, 75 milyon ABD Doları'na kadar, 5 yıl vadeli bir sendikasyon işlemi ile alakalı görüşmeler yapmaya ve sonuçlandırmaya, Ahmet Karslıoğlu ve Mustafa Selçuk'un görevlendirilmesine karar vermiştir" şeklinde bir açıklama yapıldı.

"ŞİRKETİMİZLE BİRLİKTE İFTAR SOFRAMIZ DA BÜYÜDÜ"

Bimeks Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray da dostlarıyla aynı sofrada buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu bizim yıllardır yaptığımız bir iftar yemeği. Şirketimizle birlikte verdiğimiz iftarımız da büyüdü. Ramazan ayının bereketiyle iş ortaklarımız ve çalışanlarımızla bir araya gelmek çok güzel oluyor. İftar yemekleri bizim bir geleneğimiz haline geldi. Zevkle gerçekleştirdiğimiz bir organizasyon. Bütün herkesin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ederiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.