Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi, 25 Mart 2016

21 Mart 2016 Pazartesi::

İNSAN KAYNAKLARI’NIN KALBİ ÜÇÜNCÜ KEZ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ İK ZİRVE’DE ATIYOR!
İnsan Kaynakları alanındaki prestijli buluşmalarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi, bu yıl üçüncü kez Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Zirvede ‘’Asgari ücret, yetenek yönetimi, kendi kendini yöneten organizasyonlar, insan kaynağına fütürist bir bakışla ‘’EM’’ çağı, çalışan bağlılığı ve kriz ortamında insan yönetimi’’ gibi birçok konu masaya yatırılacak.
Her yıl çıtayı daha da yükselten konuşmacı kadrosuyla İnsan Kaynakları ekosistemi açısından fark oluşturan etkinlikler arasına yerleşen Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi, 25 Mart 2016’da üçüncü kez Boğaziçi’nde düzenlenecek.
İK alanında her sene daha da geniş bir network ağı ören ve trendleri belirleyen Zirve, 124 yıllık tarihinde birçok prestijli etkinliğe ev sahipliği yapmış Boğaziçi Üniversitesi binası Albert Long Hall’da gerçekleştirilecek.
İK Zirve 2016, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker’in açılış konuşması ile başlayacak. Bu yıl ‘’The Age of Em’’ kitabının yazarı Robin Hanson, David Zinger Associates’in kurucusu Çalışan Bağlılığı Uzmanı David Zinger ve Yetenek Yönetimi Derneği Direktörü Doug Kirkpatrick gibi dünya çapında isimleri ağırlayacak olan İK Zirve, kaçırılmaması gereken oturumlarıyla Boğaziçi Üniversitesi’nin markalaşmış etkinliklerinden biri olarak sektörde ses getirmeyi hedefliyor.
Üniversitenin sektörle etkin bağı sayesinde İnsan Kaynakları’na dair en güncel problemlerin, tartışmaların, uygulama ve trendlerin özenle seçilerek işlendiği bir içeriğe kavuşan Zirvede; asgari ücret, yetenek yönetimi, kendi kendini yöneten organizasyonlar, kazanan bir ortam oluşturmak, ‘’EM’’ çağı, çalışan bağlılığı ve kriz ortamında insan yönetimi gibi birçok konu interaktif oturumlarda tartışılacak.
Günümüzde en önemli değer olan “insan”ın potansiyelini kurumlarda en iyi şekilde ortaya çıkarma ve yönetme sanatını, disiplinler arası konu başlıkları ve yenilikçi bakış açılarıyla masaya yatırmayı hedefleyen İK Zirve, yıllardır olduğu gibi, marka değeriyle, İnsan Kaynakları alanında düzenlenen öncü etkinliklerden olmaya devam ediyor.
18 Mart'a kadar gelen başvurular ile sınırlı sayıda kişi ile akşam özel oturumlarında TEDx konuşmacıları Robin Hanson ve Doug Kirkpatrick'i dinleyebilirsiniz.

Kaynak: , Link : http://2016.ikzirve.com/

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.