Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

50 milyar dolarlık İstanbul çıkarması

28 Şubat 2016 Pazar::

Mücevher ihracatını arttırmak için radikal adımlar atan Mücevher İhracatçıları Birliği, mart ayındaki fuara dünya çapındaki en büyük alım zincirlerini getiriyor. Birlik Başkanı Güner, mücevher ihracatının 2016’da rekor kıracağını söyledi.


Yazı Boyutu : A A A A

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Ayhan Güner, 10-14 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 42. İstanbul Jewelry Show Mücevher Fuarında dünyanın en önemli ve güçlü alıcılarını ağırlayarak bir ilke imza atacaklarını açıkladı. Mücevher fuar takviminin yoğun olmasının da etkisiyle yıllardır dünya çapındaki büyük alıcıların İstanbul fuarına gelmediğini anımsatan Güner, “Ancak son iki yıldır devletimizin de sağladığı destekleri kullanarak doğru isimleri belirledik ve fuara davet ettik. Tüm masraflarını biz karşıladık. Fuarda da çok başarılı sonuç aldık.” dedi. 2015 yılında düzenlenen 2 fuara toplamda 2.500 civarında VIP alıcı davet ederek ağırladıklarını anlatan Güner sözlerine şöyle devam etti: “Ancak bazı en büyük alıcılar vardı ki onları bir türlü getiremiyorduk. Bu kez gerçekten iddialı bir adım attık. Başta Çin ve Avrupa pazarı olmak üzere dünyanın en büyükleri ilk kez İstanbul’a gelecek. Burada 8.000’den fazla mağazadan oluşan perakende zincirlerinden söz ediyoruz. Toplam ciroları 50 milyar doları aşan bu firmalarla iş yapacak olan meslektaşlarımız gerçekten çok önemli açılımlara hazır olmalı.” THY ile anlaşma yaparak alıcılar için indirimli bilet sağladıklarını ve acentelerle yapılan anlaşmalarla dünyanın dört bir yanından gelecek alıcıları İstanbul’da ağırlayacaklarını belirten Güner, 600 VIP davetliyi Türkiye’de ağırlamakla gerçek bir başarıya imza atıldığını sözlerine ekledi.

Türk Mücevheri Haifa Wehbe ile ışıldayacak
Lübnanlı sanatçı Haifa Wehbe’nin 11 Mart gecesi özel bir konser vereceğini belirten Güner, mücevher dünyasının bu sene İstanbul’u konuşacağını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.