Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Baş döndüren üretken fikirler aranıyor

3 Kasım 2012 Cumartesi::

Baş döndüren fikirleriniz mi var? İşte aradığınız fırsat. Üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılabildiği "İnovasyon Projeleri Yarışması- Baş Döndüren Fikirler 2012"te inovatif fikirler ödüllendirilecek...

Yazı Boyutu : A A A A

Üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılabildiği "İnovasyon Projeleri Yarışması- Baş Döndüren Fikirler 2012" te gıda ve içecek sektörüne özel olarak geliştirilen inovatif fikirler ödüllendirilecek.

Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar Innovation’ın öncülüğünde gerçekleştirilecek "İnovasyon Projeleri Yarışması-Baş Döndüren Fikirler 2012", Türk gıda ve içecek sektöründe geleceğe atılacak yenilikçi adımları ödüllendiriyor. Bu yıl ilk defa düzenlenen yarışmayla, akademi dünyasının, tüketici memnuniyetine sunulabilecek kanıtlanmış bilimsel projelerinin ticarileştirilerek hayata geçirilmesini hedefleniyor. Ayrıca yarışmayla, gıda güvenliğine, çevre korumaya, tüketici memnuniyetine, ticaretin gelişmesine sürdürülebilirlik ekseninde katkıda bulunabilecek özgün fikirlerin önünü açacak inovasyonu ve üniversite-sanayi etkileşimini teşvik etmeyi amaçlanıyor.

Üç kategoride düzenlenecek
"Yeni Proses-Gıda Bilimi (verimlilik artıran projeler dahil)", "Kalite Kontrol ve İzleme Süreçleri (Gıda Güvenliği ve Hijyen)" ve "Yeni Ambalaj/Ambalajlı Gıda Ürünleri" olmak üzere üç kategorideki yenilikçi projeler değerlendirmeye tabi tutulacağı yarışmaya başvuru için www. basdondurenfikirler.com/basvuru.html adresindeki belgelerin (Başvuru Formu- Sözleşme) başvuru formatına göre doldurularak varsa proje ekleriyle birlikte yarisma@basdondurenfikirler.com adresine gönderilmesi gerekiyor.

Ödül töreni 15 Ocak 2013’te
Online başvurular için son katılım tarihi 31 Ekim 2012 olan yarışmada, başvuruların yazılı kopyalarının ulaşımında yaşanması muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak belgelerin Northstar’a ulaşımı için son gün 2 Kasım 2012 olarak belirlendi. Yarışmada finale kalan projeler 14 Aralık 2012 tarihinde, sonuçlar ise 15 Ocak 2013 tarihinde açıklanacak. Ödül töreni de aynı gün gerçekleşecek. Her kategoride yarışamaya katılan projelerden en yüksek notu alan üç projenin ödüllendirileceği yarışmada kategori birincilerine beş bin TL, ikincilere üç bin TL ve üçüncülere iki bin TL ödül verilecek.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.