Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

TOKİ indirim kampanyasının süresini uzattı

20 Ekim 2012 Cumartesi::

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yoğun talebi üzerine başlattığı indirim kampanyasının süresini uzattı.

Yazı Boyutu : A A A A

Yaklaşık 145 bin kişinin yararlanabileceği kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20, 3 ay vadeli eşit taksitli ödeyeceklere de yüzde 17 indirim uygulanıyor.

KONUT VE İŞ YERLERİ SAHİPLERİ YARARLANIYOR

TOKİ'nin indirim kampanyasından, satışları 2010 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti en geç 2010 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri halihazırda devam eden, konut ve iş yerleri sahipleri yararlanıyor.

Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler kampanya dışında tutuldu. Bu arada Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı Projeleri indirim kampanyasına dahil edilmedi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen alıcıların, eylül ayı da dahil olmak üzere başvuru tarihi itibarıyla ödemekle yükümlü oldukları taksitlerini yatırmaları gerekiyor.

BORCUNU ERKEN KAPATANA İNDİRİM

TOKİ, hem kaynak ihtiyacını karşılamak hem de borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen vatandaşların isteklerine yanıt vermek için her yıl erken ödeme indirim kampanyası düzenliyor.

İndirim oranları belirlenirken, enflasyon oranlarıyla bankaların kredi faiz oranları dikkate alınıyor. TOKİ, bankalardan faizle kredi almak yerine borç bakiyelerinde indirim yapıp, alacaklarını erken toplamayı tercih edebiliyor.

TOKİ'nin 9 kasım mesai saati bitimine kadar uzattığı indirim kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi ''www.toki.gov.tr'' adresinden edinilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.