Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

VakıfBank'tan 2B kredisi

23 Eylül 2012 Pazar::

VakıfBank, geçtiğimiz aylarda satışa çıkarılan 2/B arazilerinin finansmanı için özel bir kredi hazırladı.
Yapılan açıklamaya göre, VakıfBank'ın ''2/B Arazisi Alım Kredisi'', 2/B arazilerinin alımında hak sahiplerine 120 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,10 faiz oranıyla kredi olanağı sunuyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Hazine'ye yaklaşık 20 milyar lira gelir getirmesi beklenen 2/B arazilerinin satışı, peşin ödemede toplam yüzde 44 indirimle gerçekleştiriliyor. VakıfBank'ın sunmuş olduğu kredi, peşin ödeme imkânı olmayan hak sahiplerinin de bu indirimden faydalanabilmesini hedefliyor.

120 aya varan vade seçenekleri ile VakıfBank'tan kredi kullanan hak sahipleri, arazilerine hiç peşinat ödemeden yüzde 44 indirimle sahip olabilecek.

Konuya ilişkin değerlendirme de bulunan VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, 2/B yasasıyla Hazine'ye ait 410 bin hektarlık arazinin satışının öngörüldüğünü belirterek, ''2/B arazilerinde hak sahipleri için hazırladığımız '2/B Arazisi Alım Kredisi' ile müşterilerimiz hem peşin ödeme indiriminden yararlanacak hem de uzun vadeli finansman olanağı ile taksitlerini bütçelerine göre planlayabilecekler. VakıfBank müşterisi, bir kez daha 'Halden Anlayan Banka' ayrıcalığını yaşayacak'' dedi.
Kredinin Özellikleri:

VakıfBank, 2/B kapsamındaki hak sahiplerine uzun vadeli finansman olanağı sağladığı ''2/B Arazisi Alım Kredisi'', aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli ve 3 ayda bir ödemeli seçenekler sunuyor. Kredi başvurusu ile ilgili tüm bilgiler, VakıfBank Şubeleri'nden veya www.vakifbank.com.tr adresinden elde edilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.