Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Patronlar organik giyer

29 Ağustos 2012 Çarşamba::

Organik modası giyime de sıçradı. Koç ve Şahenk gibi isimlerin de aralarında olduğu birçok patron, giyim tercihini değiştirdi

Yazı Boyutu : A A A A

Ülkemizde Kanser vakalarının çoğalması ile organik ürünlere ilgi giderek artıyor. İlk olarak organik gıda ile başlayan talep artışı, organik giyimle devam ediyor.

İş dünyasının yeni gözdesi olan organik giyim, Rahmi Koç'tan Ferit Şahenk'e, Cem Boyner'den Suzan Sabancı Dinçer'e birçok ismin gardıroplarının vazgeçilmezleri arasına girdi. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, günlük hayatındaki tüm kıyafetlerinde organik ürünleri tercih ediyor. Koç, Hindistan'tan aldığı ve getirttiği organik kıyafetleri üzerinden çıkarmıyor.

Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk'in de, tüm renkli gömlekleri organik. Özellikle renkli gömleklerde organiğin tercih edilmesinin nedeni, normal gömleklerde kullanılan giysi boyasının kanserojen risk taşıyor olması.

ROMA'DAN GELİYOR

Şahenk, organik kıyafetlerini Roma'daki bir organik ürünler mağazasından alıyor. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Boyner Holding Başkanı Cem Boyner ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner de günlük hayatlarında organik giyimden vazgeçmeyenler arasında yer alıyor.

TİCARETİ YAPILIYOR

Organik ürünlerin ticaretini yapan isimler arasında oyuncu Erkan Petekkaya da yer alıyor. İstanbul Şişli'de 'Sosyete Pazarı' adlı bir alışveriş merkezi açan Petekkaya, bu pazarda organik bitkisel ürünler, tekstil, hediyelik eşya, kozmetik ve bujiteri, ev tekstili satıyor. Merkez, toplam 5 bin 600 metrekare alana sahip.

SİPARİŞLER YURT DIŞINDAN

Tekstilde kullanılan zararlı kimyasallar, patronların giyim tercihinde belirleyici rol oynuyor. Ünlü isimler, organik kıyafetleri daha çok yurt dışından getirtiyor. (

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.