Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Buffalo yeni ürünlerle geliyor

29 Ağustos 2012 Çarşamba::

Ev ve ofis kullanıcıları, dünyanın önde gelen ağ ve depolama uzmanı olan Buffalo sayesinde, depolama kısıtlamalarının üstesinden gelerek; her zaman ve her yerde mobil olur ve yerden bağımsız bir hale gelirler.

Yazı Boyutu : A A A A

Ev ve ofis kullanıcıları, dünyanın önde gelen ağ ve depolama uzmanı olan Buffalo sayesinde, depolama kısıtlamalarının üstesinden gelerek; her zaman ve her yerde mobil olur ve yerden bağımsız bir hale gelirler. İster evde, ister bir arkadaşınızla veya tatilde olun, akıllı depolama ve ağ çözümleri, sağlam sabit sürücüler ve uygun yazılım ile birlikte fotoğraflarınız, müziğiniz ve önemli bilgileriniz doğru zamanda, doğru yerde tutulur.

AirStation 1750’yi, Buffalo’nun eşsiz USB 3.0 ve Thunderbolt’lu harici diskini, yeni TeraStation 5000 NAS serisini ve daha fazlasını IFA 2012’de görebileceksiniz. Hall 12, Stand 105’te sizleri bekliyoruz!

Kablosuz Depolama Çözümü

Buffalo’nun yeni MiniStation Air ürünü, limitli depolama alanına sahip cihazlar için mükemmel çözümdür. Bu ürün yardımıyla, akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, hareket halindeyken verilerini kablosuz olarak okuyabilir ve yazabilirler. Entegre
Wi-Fi özelliği ve 500 GB depolama kapasitesiyle tüm önemli bilgileriniz her zaman, her yerde parmaklarınızın ucunda! Büyük miktardaki veriler bile Super Speed USB 3.0 (5Gb/sn’ye kadar) ile kolaylıkla transfer edilebilir. Batarya AC adaptörü, araba şarjı veya PC/laptop üzerindeki USB girişi ile şarj edilebilir ve uzun bir süre dayanır. Yeni MiniStation Air güvenli kablosuz veri transferi için, WPA2 destekler.

Yeni NAS serisi: TeraStation 5000

Buffalo’nun yeni NAS serisi TeraStation 5000, güçlü Intel Atom D2550 1.86GHz Çift Çekirdekli işlemci ve 2 GB DDR3 bellek ile donatılmıştır. Diğer tüm özellikleri bir yana bunlar, serinin kategorisinin en üst seviyesindeki okuma ve yazma hızlarına sahip olmasını sağlamaktadır. Bu özelliklere Buffalo’nun güvenilirliği ve ölçeklenebilirliği eklenince, bu NAS ailesi, işletmeler ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek ideal bir seçim haline gelmektedir. Esnekliği ve zengin seçenekleri ile yeni TeraStation 5000 serisi, aynı anda, bir sunucu içinde dosya paylaşımı, RTSP protokolü ile uyumlu, 10 adede kadar IP kamera desteği ile kamera kaydı için kullanılabilir.

802.11ac Yönlendirici: Buffalo AirStation 1750

Buffalo dünyanın ilk 802.11ac yönlendiricisi olan AirStation 1750’yi (WZR-D1800H) pazara sunuyor. Kesintisiz HD video akışı ve eş zamanlı internet erişimi için ideal olan 1.3 Gb/sn`ye kadar aktarım hızına ulaşarak, önceki nesil ürünlere göre 3 kat daha hızlı performans sunan bir çift bant çözümü olan bu ürün, tüketicileri geleneksel ağ kısıtlamalarından kurtarır.

Karşınızda: MiniStation Thunderbolt

Yeni MiniStation Thunderbolt, hem USB 3.0 hem de Thunderbolt arayüzü ile uyumlu ilk taşınabilir hard disktir. MiniStation Thunderbolt, hem PC’yi hem de Mac’i desteklemesi için biçimlendirilebileceğinden, her türlü cihaz için mükemmel bir taşınabilir depolama çözümüdür. USB 3.0’da 5Gb/sn’ye kadar, Thunderbolt arayüzünde 10 Gb/sn’ye kadar performansa sahip ürün, mükemmel bir depolama çözümü olmaya adaydır. Time Machine ile tamamen uyumludur, böylelikle Mac yedeklenmesi için idealdir.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.