Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Bodrum Adlon Residence için dev işbirliği

28 Ağustos 2012 Salı::

Bodrum’da residence keyfini yaşamak isteyenler için Adlon Residence projesini hayata geçiren BB Group Homes, Adlon sakinlerine her türlü konforu ve rahatlığı sunacak concierge hizmetleri için Boyner Back Up ile anlaştı. BB Group Homes ve Boyner işbirliği ile hazırlanan Adlon Recidence Concierge Hizmetleri sayesinde, konut sahiplerine sadece Bodrum Tuzla Koyu’nun muhteşem manzarasının ve tatilin tadını çıkarmak kalıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Konut sahiplerinin; gıda alışverişlerinden, her türlü tamirat ve tadilat işlemlerine; kuru temizleme hizmetlerinden, kültürel ve sosyal etkinliklere; seyahat organizasyonlarından, bilet rezervasyonlarına; özel gün ve davet organizasyonlarından, teknoloji danışmanlığına kadar her türlü ihtiyacına destek olmak üzere kurulan sistem, hizmet çeşitliliği ile fark yaratıyor.
BB Group Homes Genel Müdürü Bülent Baylav, “Bodrum’un en güzel mevkilerinden birinde yer alan Adlon Recidence projemizde konut sahiplerimiz için her türlü konforu sağlamayı amaçlıyoruz. Projemizin başından itibaren sakinlerimize sunmayı planladığımız concierge hizmetlerimiz için de sektörün bu konudaki en deneyimli temsilcisi Boyner Holding Back-Up ile anlaştık” dedi. Adlon Residence’ın şu an Bodrum’daki tek ve gerçek residence projesi olduğunu da vurgulayan Baylav, konut sahiplerinin yedi gün, yirmi dört saat yararlanabileceği bu hizmetlerde her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.