Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Pelikano ile tarzını yansıt

25 Ağustos 2012 Cumartesi::

Renkli ve şık tasarımıyla yazı yazmayı sizin için keyfe dönüştürecek olan Pelikan Pelikano serisi, hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Genç ve kendini genç hisseden herkesin dolmakalemi olarak bilinen Pelikan Pelikano her an elinizin altında olacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyaca ünlü Alman markası Pelikan, 174 yıllık geçmişiyle ürettiği kalemlerindeki başarısını Pelikano serisine de taşıyor. Renkli ve şık tasarımıyla ön plana çıkan Pelikan Pelikano serisi, her gününüzü renkli kılacak. Sol elini kullananları da unutmayan Pelikan, Pelikano serisini sol elle de yazılabilecek şekilde özel olarak tasarladı. Genç neslin dolmakalemi olarak bilinen Pelikan Pelikano, renkli tasarımı ile öğrencilerin ilgisini çekerken dolma kalem ile yazı yazma alışkanlığı da kazandırıyor.

Üniversite ve ofis hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak Pelikan Pelikanolar, farklı renk seçenekleriyle tarzınızı yansıtacak. Stil sahibi, şık, kalite ve pratik kullanımıyla yazı yazmayı keyfe dönüştüren bu kalemleri çantanızdan ayıramayacaksınız. Pelikan’ın gençleri ve kendini genç hissedenleri düşünerek tasarladığı Pelikano serisi ile yazı yazmanın keyfini çıkarın. Üniversite hayatında dolmakalem ile yazma zevkini tatmak isteyenler ve iş hayatına yeni başlamış genç dinamik renkli kişilikler ve kaç yaşında olursa olsun ruhu genç ve renkli olan insanlar için tasarlanan özel seri, çılgın gençlerin tercihi olacak.

Farklı tasarımı ile dikkat çeken Pelikan Pelikano serisi; siyah, yeşil, mavi, pembe ve saydam renk seçenekleri ile gençlerin gözdesi oluyor. Ayrıca kalemin gövdesinde bulunan özel kavrama bölgesi ergonomik bir tutuş ve yazım kolaylığı sağlıyor. Kartuş bittiğinde yenilenebilen ve paslanmaz çelik yay sistemi ile de fark oluşturuyor. Mürekkep akış düzenleyicisi ile ise dağılmayı önleyerek, kusursuz olarak yazı yazmanızı sağlıyor.

Pelikan Pelikano dolmakalemleri 36 TL’den başlayan fiyatlarla zincir kırtasiye mağazalarında satışa sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.