Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Her model vinçi tamir ediyorlar

11 Temmuz 2012 Çarşamba::

Vinçmak Makina GM Aydınoğlu, “Türkiye’de her marka ve her model vinci tamir etme yetisi ve becerisine sahip tek teknik ve uygulama ekibine sahibiz” dedi.

Yazı Boyutu : A A A A

Mobil vinç sahibi firmalara servis, yedek parça, kiralık ve satılık vinçlerle hizmet verdiklerini aktaran Kaan Makina & Vinçmak Makina Genel Müdürü İsmail Aydınoğlu, “Türkiye’de her marka ve her model vinci tamir etme yetisi ve becerisine sahip tek teknik ve uygulama ekibine sahibiz” dedi.



1990 yılında kurulan Kaan Makina ve 1996’da kurulan Vinçmak Makina olarak 22 yıldır özellikle aldıkları eğitim ve müşteri portföylerinden dolayı sadece mobil vinçlerde servis yedek parça ve güvenlik sistemleri konusunda hizmet verdiklerini anlatan Aydınoğlu, ancak  son iki yıl içinde müşterilerinin istekleri doğrultusunda faaliyet alanlarını genişlettiklerini ifade etti. Aydınoğlu, yat liftleri, fabrika vinçleri, raylı vinçler, monoray ve tavan vinçleri, mobil vinçler, araç üstü eklemli makineler ve yat taşıyıcılar gibi alanlarda gösterdikleri başarılı performanslarla sektörün diğer sahalarında da aranan firma olduklarını dile getirdi.



Kaan Makina’nın tüm dünyada her türlü iş makinesi, iş emniyeti ve güvenlik sistemleri konusunda faaliyet gösteren Pat Krüger firmasının 2003 yılından itibaren Türkiye’deki mümessilliğini yaptığını belirten Aydınoğlu, arkasından İspanyol Tecno Wegiht firması, yine İspanyol İED elektrik, Almanya’dan Böcker vinç ve platformları, Finlandiya’da Dino’yu satış listesine katarak güçlendiğini ifade etti. Aydınoğlu, Kaan Makina’nın ihracat gereği, 2008 yılı itibarıyla da Pat Krüger firmasının çalışmalarını firmanın diğer bir kuruluşu olan ‘Vinçmak Makina’ adı altında yürütme kararı aldığını kaydetti.



2011 yılında yat vinçleri servisi konusunda Ascom markasının Türkiye mümessilliğini ve servisini aldıklarını söyleyen Aydınoğlu, bu ürünün teknelerin denizden kızağa çekilirken kullanıldığı oldukça kaliteli bir ürün olduğuna dikkat çekti.



Ayrıca Türkiye’de marinalara bakım onarım periyodik hizmet veren tek profesyonel firma olduklarını savunan Aydınoğlu, şu anda 14 adet marinanın bakım ve kontrol işlemlerinin tamamen sorumluluklarını alarak yaptıklarını dile getirdi. 2011 yılının sonuna doğru taşıma ve kaldırma makinelerine istek üzerine eğilim gösterdiklerini aktaran Aydınoğlu, şöyle konuştu:



“Bu konuda eğitimli ekibimizi geliştirip hizmet vermeye başladık. Ülkemizde çok sayıda vinç üreticisi var ancak satış sonrası servis hizmetleri konusunu çok fazla ciddiye almıyorlar. Müşterilerimizin tavan vinçleriyle alakalı servis isteklerini gördük. İki şirketimizin de teknik alt yapısı bu ihtiyaca zaten cevap verecek durumda olduğu için, bu vinçlerin servis ihtiyacına kolaylıkla cevap vermeye başladık.”



Şu anda üç büyük firmanın fabrikalarındaki bütün vinçlerinin sorumluluğunu aldıklarını bildiren Aydınoğlu, bu sorumluluk kapsamında makinelerin periyodik bakımları, tamirleri ve kontrollerinin firmaları tarafından yapıldığını kaydetti.



Böcker firması ile mümessillik anlaşması yaptı



2011 yılı sonu iş hacmi devam ettiği için bağlantılı olarak 2012 ihtiyaçlarının yeni yıl planlamalarına rahat bir ortam yarattığını söyleyen Aydınoğlu, “Maalesef ülkemizdeki standartların uygulanması konusu ciddiye alınmadığında, yurtdışı özellikle Almanya menşeli makinelere rağbet olmasından dolayı Böcker firması ile mümessillik anlaşması yapıldı. Ülkemizde maalesef bilinmeyen hem vinç hem platform özelliklerine sahip (EN13 000 ve EN 280 standardını taşıyan) dünyada tek firma olan Böcker, Alman ciddiyeti ile de yerli üreticilerimize örnek olacaktır” diye konuştu. Aydınoğlu, aynı zamanda bu standartları alabilmesi için gerekli vinç malzemelerinin ilk montajlarını Ankomak Fuarı’nda sergileyeceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.