Bugün: 3 Mayıs 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Galatasaray'dan, Manchester United'a karşı 2. galibiyet

4 Ekim 2023 Çarşamba::

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray, rakibine karşı 2. galibiyetini alırken, Teknik Direktör Okan Buruk da Manchester'ı kariyerinde 2. kez mağlup etti.

Yazı Boyutu : A A A A

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, Old Trafford'da karşılaştığı İngiliz ekibi Manchester United'ı iki kez geriye düşmesine rağmen 3-2'lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, bu sonuçla puanını 4'e çıkardı ve grupta Bayern Münih'in ardından ikinci sırada kendine yer buldu. Aslan, grubun 3. müsabakasında 24 Ekim Salı günü Bayern Münih'i konuk edecek.

Haber: Oğuzhan Ort
Fotoğraflar: Yunus Dalgıç

...
2
Manchester'a karşı 2. galibiyet
Galatasaray, Manchester United ile 7. resmi mücadelesine çıktı. Sarı-kırmızılılar, bu sonuçla İngiliz ekibine karşı 2. galibiyetini elde etti. Geride kalan karşılaşmalarda Manchester 2 kez kazanırken, 3 müsabakada da berabere sona erdi.

...
3
İngiltere'deki ilk galibiyetini aldı
Galatasaray, Manchester United karşılaşmasıyla beraber İngiliz ekipleriyle 22. maçına çıkarken, 4. galibiyetini kazandı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Cimbom, ayrıca tarihinde ilk kez İngiltere'de galibiyet elde etmiş oldu.

...
4
Gruplarda 12 maç sonra galibiyet
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında son galibiyetini 2018-2019 sezonunda D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı, İstanbul'da 3-1'lik skorla yenerek elde etti. Sarı-kırmızılılar, 18 Eylül 2018 tarihinde oynanan bu müsabakadan sonra 12 grup müsabakasında 8 mağlubiyet, 4 beraberlik almıştı. Aslan, Manchester galibiyetiyle bu kötü serisini de sona erdirdi.

...
5
Kaybetmeme serisi 21 maça çıktı
Galatasaray, resmi maçlardaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada aldı. Aslan, bu müsabakanın ardından Süper Lig'de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 2 olmak üzere oynadığı 20 maçta yenilmedi. Cimbom, geride kalan müsabakalarda 18 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

...
6
Okan Buruk, Manchester United'ı 2. kez mağlup etti
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir'in başındayken Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 2 kez karşılaşmış ve 1 galibiyet almıştı. Buruk, bu sefer sarı-kırmızılılarla çıktığı Old Trafford'dan galibiyetle dönmeyi başararak, İngiliz temsilcisine karşı 2. zaferini kazandı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.