Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

Türkiye Yüzyılı temalı 15 Temmuz treni Ankara’dan yola çıkacak

12 Temmuz 2023 Çarşamba::

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk seferine çıkacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni’ni Ankara Hızlı Tren Garı’ndan uğurlayacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Ankara-İstanbul-Konya hatlarında hizmet veren 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, bu yıl “Türkiye Yüzyılı kahramanları” temasıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Genel Müdürlüğü tarafından 5’inci kez giydirildi. Ankara’dan yola çıkarak İstanbul ve Konya arasında iki ay boyunca hizmet verecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni hain yapıya karşı farkındalık oluşturacak, Türkiye Yüzyılı’nın kahramanları anılacak.

"15 Temmuz Demokrasi Trenimizin yolu açık olsun"

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni’nin ilk seferine uğurlanacağı törene katılacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli Mücadele ruhuna sahip çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni toplam 411 kişilik kapasiteye sahip hızlı tren setiyle işletilecek ve Ankara-Eskişehir-İstanbul ve İstanbul-Konya arasında belirlenecek programa göre sefer yapacak. Tren bu süre boyunca 56 bin kilometrelik yol kat edecek, 60 bin vatandaşımızı taşıyacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Trenimizin yolu açık olsun. Rabbim aziz milletimize böyle acılar bir daha yaşatmasın” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.